Speltips

Speltips Liverpool - Arsenal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-21 17:00 Spela här

Speltips Liverpool - Arsenal
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.25 Speltips: Under 2,5
2014-12-21 17:00 Liverpool - Arsenal Under 2,5 2.25 mr_england

Missa inte bet365 s 250 kr gratisspel på matchen.

Krismöte i Premier League! Särskilt för Liverpool som verkligen är i fritt fall och numera håller till på den undre halvan men även för Arsenal som jagar lag som West Ham, Southampton och ärkerivalen Tottenham då snart halva säsongen är spelad.

Ett odds som sticker ut då jag går igenom oddslistan inför den här matchen är under 2,5 mål till hela 2.25. Visst, historiskt sett kanske det här inte är något jättebra odds men med dagens förutsättningar med ett extremt uddlöst Liverpool och då Arsenal saknar många duktiga offensiva spelare så känns 2.25 som ett väldigt högt odds. Jag tycker inte det är motiverat att över 2,5 mål i matchen ger låga 1.61 och att under 2,5 mål ger 2.25.

Bortsett från några få undantag så har båda lagen främst problem med skador och avstängningar på sina offensiva spelare. Defensivt ser det stabilt ut för båda lagen och man kan starta med starka defensiva uppställningar. Liverpool saknar Johnson och Flanagan bakåt men i Johnson förlorar man även en offensiv kraft. Arsenal förväntas starta med Debuchy, Chambers, Mertesacker och Gibbs i backlinjen så det ser stabilt ut.

Offensivt är läget som natt och dag för Liverpool jämfört med förra säsongen. Efter förlusten av Suarez och skadan på Sturridge finns det inte mycket kvar då Rodgers har misslyckats med sina nyförvärv. Inför den här matchen är dessutom Balotelli avstängd och Gerrard ser allt äldre och tröttare ut för varje match som går. I den här matchen förväntas Liverpool starta med Lambert och Sterling på topp. Visst är Sterling en riktigt bra spelare men han är ingen naturlig målskytt och man tappar dessutom kraft på kanten då man spelar honom centralt. Det ser inte bra ut offensivt för Liverpool.

Arsenal har skador på Özil, Ramsey, Arteta, Wilshere, Rosicky och Diaby. Inga dussinlirare direkt och det är massor av offensiv kraft som försvinner där. Dessutom är en rad andra spelare tveksamma till spel och kommer testas sent. Bland annat Walcott och Oxlade-Chamberlain.

Besök skadekollen .com för fullständig info gällande skador och avstängningar.

Även om båda lagen behöver tre poäng så tror jag inte att man är villig att ge bort matchen genom någon galen offensiv. Särskilt inte med de här förutsättningarna. Liverpool ser extremt uddlösa ut framåt och Arsenal som har den starkare offensiven, trots alla skador, spelar på bortaplan där man inte har samma press på sig att gå framåt. Jag ser ett stort värde i oddset 2.15 på under 2,5 mål i matchen.

Spel: Liverpool v Arsenal under 2,5 mål – odds 2.25 bet365

TV: Viasat Fotboll

mr_england - 21 December, 2014, 10:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Troy_Archer - 2014-12-21 16:45:08

Själv går jag emot, spelar över 2,5 o bägge lagen gör mål!
Lycka till vad ni än spelar!

Junthan - 2014-12-21 13:56:54

Någon som sitter på ett "säkrare" spel? Oddset spelar inte någon större roll då jag bara är ute efter livespelet.

Akberg - 2014-12-21 13:54:24

Är också inne på detta spel, det höga oddset tillsammans med lagens skadelägen som avgjorde. Kan dock bli tajt, om Liverpool kan få flyt och fart på mittfältet som mot United så kan detta rinna iväg. Räknar med att Arsenal nätar.

Spelar lite på under pre men att hålla ett öga på matchen samt priserna på över live kan vara klipskt.