Speltips

Speltips Villareal - Deportivo La Coruña

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-21 12:00 Spela här

Speltips Villareal - Deportivo La Coruña
Land: Spanien Liga: Liga BBVA
Odds: 1.98 Speltips: Villareal -1.5
2014-12-21 12:00 Villareal - Deportivo La Coruña Villareal -1.5 1.98 J.Dizzle

Villareal trummar vidare idag!

Villareal går som tåget för tillfället och är en av de formstarkaste lagen i Spanien just nu. 4 raka segrar i ligan och där storsegern hemma mot Sociedad och uddamålsvinsten borta Atletico utmärker sig. Därmed bröts deras hemmasvit där man har varit obesegrade sen 1.5 år tillbaka.
Har sett ett par matcher med Villareal nu på slutet. Spelar en fantastisk fotboll, speciellt hemma på El Madrigal. Även fast man leder stort så går man framåt för nya mål. Svårt att inte älska såna lag. Och nu senast mot Atletico fick man ett svar på att man inte bara kan vinna mot lite sämre lag. Man kan spela lite på kontring och hugga på motståndarnas misstag.

Om man ser till formtabellen på dem 5 senaste matcherna så ligger Villareal på en tredjeplats med 4 segrar. 10-2 i målskillnad. Vilket är rätt skapligt.
Deportivo däremot, vann för visserligen senast, och det var första vinsten efter 6 raka utan en sådan. Har gjort ett ynka mål de senaste 5 matcherna. Vilket är helt klart underkänt. Och det målet gjorde man hemma mot Elche. Hade förövrigt bara 3 skott på mål. Man vann rättvist, men hade flyt i slutet då Fabri gjorde en viktig räddning och man kanske borde fått en straff emot sig då bollen tog på Lopos arm. Så det var ingen övertygande vinst inte.
I cupen senast blev det torsk mot Malaga 4-1. Man roterade på ett par positioner men man känns inte som ett lag i harmoni för tillfället.

Man snittar lite mer än ett mål bakåt på resande fot. Vilket inte kan tyckas vara så mycket. Men man gör inga mål framåt. 4 mål på 7 matcher är alldeles för lite. Då vinner man inga matcher. Man har spelat rätt jämnt mot likvärdigt motstånd då har det blivit någon 0-0-match och nån uddamålsförlust. Men när man har stött på bättre motstånd som Sevilla (4-1) och Atletico (2-0), då har man inte haft något att hämta.

Villareal har dock 3 förluster på hemmaplan. Men det var i början på säsongen, och det ska sägas att de kom mot Barca, Real och Valencia. Man har vunnit de matcherna man ska göra, och har verkligen toppat formen nu.

Hemmalaget har inga nya skador. Deportivo har vänsterbacken Luisinho avstängd.

Tror Villareal bara fortsätter vinna. Spelar ingen roll va det står på tavlan, man går framåt ändå.


Spel: Villareal -1.5 @1.98

3/5 units

J.Dizzle - 21 December, 2014, 11:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!