Speltips

Speltips Athletic Bilbao - Atletico Madrid

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-21 21:00 Spela här

Speltips Athletic Bilbao - Atletico Madrid
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 1.94 Speltips: Asian ö2 mål
2014-12-21 21:00 Athletic Bilbao - Atletico Madrid Asian ö2 mål 1.94 Polsater

bet365 livestreamar matchen.

Över 2 mål mellan Athletic Bilbao och Atletico Madrid hugger jag till 1.94 på bet365 . Spelet innebär att du får pengarna tillbaka på två mål, vinner på tre, förlorar på ett och noll.

Först och främst: Klart att det finns mycket som skriker målsnålt här. Hemmalaget är väldigt svårforcerade hemma och bortalaget känner vi alla till. Addera att Mandzukic och Koke är avstängda för huvudstadslaget, som dessutom saknar Cerci.

Trolig elva Bilbao:
Iraizoz
Marcos – San José - Aurtenetxe - Balenziaga
Rico – Benat
Muniain – López – Gurpegi
Aduriz

Trolig elva Atletico:
Moyà
Juanfra – Miranda – Godín – Siqueria
Arda – Gabi – Tiago – Griezmann
Jiménez – Raúl García

Men ändå. När asian-linan är 2 och vi får nästan dubbelt gillar jag att spela. Ett mål åt något håll kan alltid komma via en fin prestation eller en fast situation eller så. Och då öppnar sig matchen oftast. Spelade exempelvis just det här spelet när Atletico gästade Chelsea för retur i Champions i våras. Då var linan också 2, då fanns också argument för målsnål match. Men då precis som nu förändras läget rejält om vi får ett mål åt endera håll. Matcher är unika, men ni förstår nog min poäng.

Sen finns det ju trots allt en del offensiv kvalitet i de här lagen. Aduriz väntas starta för Bilbao och Muniain har kapacitet, även om han varit rätt kall den här säsongen. Madrid har trots allt en del fina spelare och har även sina fasta situationer offensivt (även om Mandzukics frånvaro kanske känns).

Ett eller noll mål i matchen är det vi förlorar på. Inbördes historiskt sett hade vi då förlorat på en av de senaste tolv matcherna. Nio matcher har gått ö2,5 och två gånger hade vi fått pengarna åter.

Ser man till lagens respektive ligamatcher i år har AM hårt ö2,5 i 8/15 medan Bilbao gått ö2,5 i 5/15. Ö1,5 har AM i 11/15 medan Bilbao har det i 8/15.

Bilbao hade en tung start på säsongen då man förlorade mycket och knappt gjorde några mål alls. Men från månadsskiftet oktober/november har det sett bättre ut och man har börjat hitta nätet igen. Plumpen kom i förrförra omgången hemma mot Cordoba då man trots ett massivt spelövertag föll med 1-0. Men då var inte Aduriz med, vilket han är nu.

Jag tror båda lagen vill vinna den här matchen (no shit, det vill såklart alla lag ALLTID). Det jag menar är att jag kan se två lag som går framåt och inte är nöjda, sålt vakt om, den pinne de har. Bilbao är tia, det är de förmodligen inte nöjda med. På hemmaplan kan de en bra dag slå alla lag i Spanien. AM har en bit upp till superduon medan man jagas av ett par hungriga utmanare bakifrån. Så Simeone och co. bör också gå för trean i sista matchen före juluppehållet.

In med bollen i mål!

@nokkan21Polsater - 21 December, 2014, 12:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
JazzNsNo - 2014-12-21 20:47:20

Ryggade fast öv 2.5