Speltips: Boston Bruins - Buffalo Sabres

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-12-22 01:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 2.40
Tips: Boston ö 3.5
Dags för Boston nu!

Ja det här har ju inte varit Bostons säsong än så länge. Är alltid en av kandidaterna till Stanley Cup. Men nu ligger man för närvarande utanför slutspelsplats. Visst, det är ännu många matcher kvar, men coach Julien har varit klar på att man måste börja vinna nu för att inte halka för långt efter. För man ska ju vara bland toppositionerna i sin konferens.

Målskyttet är en av faktorerna varför det har gått som det har gjort, att man har väntat för länge med lägena och inte haft det där flytet riktigt. Att man kan ta ännu mer skott, menar en av spelarna. Låter klokt, tycker jag personligen. För det finns ingen anledning att kladda med pucken i zon och så händer det ingenting. Och Boston är ett erkänt tungt lag. Där det är rakt på mål, med både puckar och gubbar. Och fysiskt spel. Det är typiskt Boston. Det känns läge för att plocka fram det nu.

Man såg bitar av det i vinsten mot Minnesota. Då man gjorde sin bästa match på länge. Gjorde en okej match senast mot Winnipeg. Man var inte vakna i första och hemmalaget ledde rättvist. Spelade sen upp sig och kunde ha fått med sig poäng med lite flyt. Men det där sista saknas ännu.

Har inga nämnvärda avbräck. Troligt att Rask ställs i kassen.


Buffalo kändes som att de var bra på gång där ett tag. Men nu känns det lite som back to buisness för deras del om man får vara sån. För det är ändå där nere man kommer få se de när ligan summeras in på vårkanten nästa år. Efter att man hade 10 vinster på 13 matcher så har man två raka 1-5-torsk mot Colorado och Winnipeg. Det är svårt att säga eftersom man var så bra innan, kommer man falla eller kommer man tillbaka snabbt? Man har ju inte det materialet som krävs och det känns som att man har bränt väldigt mycket av sitt krut nu. Har dessutom en del skador och sjukdomar till den här matchen: Moulson och Kaleta är sjuka, Mitchell skadad, och backbjässen Myers är tveksam efter att få ha klivit av senast. Riktigt avbräck om inte han är med. Weber och Mccormick fortsatt borta. Så ser det ut för tillfället. Och man har fått kalla upp ett par spelare ifrån Rochester. Inte lätt att kasta in några ynglingar när det blåser som hårdast. Enroth trolig keeper här.

Det är inte bara skadelistan och de senaste resultaten som är jobbiga nu. Man är dessutom b2b borta mot ett ursinnigt Bruins som jag bara väntar på att explodera. Man har så mycket kvalité i det laget och jag tycker en klar hemmaseger står på tur. För mycket mer passande uppgift än ett vingklippt, b2b, och ett generellt mycket svagare lag än Buffalo finns inte för tillfället.

Boston över 3.5 mål @2.40 (ink. OT/SO)

2/5 units
  Boston Bruins - Buffalo Sabres
Spela på Speltips Boston Bruins - Buffalo Sabres
J.Dizzle - 21 December 2014 - 22:09
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Belminkaric - 2014-12-21 22:30

👍👍


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
17:00  Kohlschreiber - Isner
Tennis - ATP Wien - Kohlschreiber
2.65
19:00  Kalmar FF - J-Södra
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.80
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - X2
1.83
19:00  Hammarby - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.95
20:00  Real Sociedad - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.87
21:10  Lopp 9: Cougar Woodland
Trav - Halmstad - Vinnare
2.50
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
17:00  Federer - Tiafoe
Tennis - ATP Basel - Tia hcp +5,5 games
1.77
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
20:45  Inter - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,5
1.70
18:00  Khachanov - Tsonga
Tennis - ATP Wien - Khachanov
4.00
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming