Speltips

Speltips Rizespor - Gaziantepspor

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-22 18:00 Spela här

Speltips Rizespor - Gaziantepspor
Land: Turkiet Liga: Super Lig
Odds: 2.15 Speltips: Över 2.5 mål
2014-12-22 18:00 Rizespor - Gaziantepspor Över 2.5 mål 2.15 master

Rizespor mot Gaziantepspor. Det handlar om ett bottenmöte där båda lagen är desperata efter poäng. Nu känner nog båda lagen inombords att dom äntligen har en ypperlig chans att lyckas ta efterlängtade tre poäng.

Hemmalaget Rizespor kommer till denna match med fem raka förluster i ligaspelet, vilket är väldigt illa. Trots allt kommer laget till denna tillställning med en seger i ryggen då självaste Besiktas besegrades i cupen för några dagar sedan. Självförtroendet är en aning bättre och här tycks man ha ett ypperligt tillfälle att kunna besegra en motståndare. Dock har laget fortsatta problem med defensiven. Rizespor har fortfarande inte hållit nollan på hemmaplan, vilket är inget vidare. I offensiv väg har man inte lyckats göra mål i fyra matcher på 17 matcher denna säsong, vilket får ses som ett helt ok facit.

Gaziantepspor har efter en bättre period hamnat i en formsvacka där man verkligen har underpresterat och stått för svaga insatser. En vinst har inkasserats på senaste sex matcher. Så här har vi också ett lag som är ute efter poäng, helst samtliga, och ses med en bra chans mot Rizespor. Men lätt blir det inte, för laget har enorma svårigheter med att hålla tätt och göra bra ifrån sig, inte minst på bortaplan.

Gaziantepspor har ännu inte hållit nollan på bortaplan, samtidigt som man endast har tagit en bortaseger och sammanlagt fyra poäng. Dock är det sällan man går mållösa från matcher, åtta bortamål har gjorts på sex bortamatcher. På bortaplan har man misslyckats göra mål mot Fenerbache, Genclerbirligi och Konyaspor som är tre starka hemmalag och släpper in få mål. Nu är det andra bullar här då man gästar ett lag som hållit nollan EN gång i ligaspelet, vilket gör det mycket möjligt att åstadkomma något här i den offensiva vägen.

Tre senaste inbördes möten lagen emellan när man ställts mot varandra i tävlingsmatcher(nutid, senast 2012, möttes inte på fyra år fram tills 2012)
Rizespor-Gaziantepspor 5-1
Gaziantepspor-Rizespor 2-5
Rizespor-Gaziantepspor 3-2

Två lag i behov av en seger, med stora defensiva problem, kan möjligtvis och kommer troligtvis att resultera i en målrik tillställning. Och när vi får överspelet till fantastiskt fina 2.15 är det bara att tacka och ta emot, för statistiskt sett ska vi ha detta spel till runt knappa två gånger pengarna.

Mitt spel: Rizespor - Gaziantepspor Över 2.5 mål @ 2.15

Twitter @EdinMadrid

Mvh Master

EDITERAD 2014-12-21 22.19:29

master - 21 December, 2014, 22:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Hazonaaa17 - 2014-12-22 09:07:31

Fin rek :) Good luck, rygg.

Belminkaric - 2014-12-21 22:31:41

🐴