Speltips

Speltips Juventus-Napoli

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-22 18:30 Spela här

Speltips Juventus-Napoli
Land: Doha, Qatar Liga: Supercoppa
Odds: 2,05 Speltips: Flest mål 2:a halvlek
2014-12-22 18:30 Juventus-Napoli Flest mål 2:a halvlek 2,05 LelleSandahl

Innan den italienska fotbollen slår igen butiken och tar jullov, så ska det spelas Supercoppafinal mellan Juventus och Napoli. Två lag som kommer från segrar och detta till en titelmatch på neutral plan i Qatar. Cash is king helt enkelt. Tycker (naturligtvis) att Juve har ett starkare lag, men i cupsammanhang kan det mesta hända. Som kloke Gigi Buffon säger inför matchen:
- Över en match kan Napoli definitivt mäta sig med oss.
Tror båda lagen kommer känna på varandra i början för att sedan växla upp.

2013/14
Juventus-Napoli 3-0 (1-0)
Napoli-Juventus 2-0 (1-0)

Juves form
V, O, O, O, V

Senaste match
Cagliari-Juve 1-3 (Teves, Vidal, Llorente)

Napolis form
V, F, V, O, O

Senaste match
Napoli-Parma 2-0 (Zapata, Mertens)

Regerande ligamästaren mot regerande cupmästaren. Ettan mot fyran i den nuvarande tabellen. Att hävda att det här är en jippomatch vore verkligen att ta i. Direkt efter att Allegris Juventus enkelt utmanövrerat ett naivt Cagliari så flyg laget ned till Doha, Qatar för att inleda förberedelserna för matchen mot Napoli. Juve har ett gott skadeläge och Allegri har gott om alternativ. Paul Pogba vilades till exempel mot Ekdals gäng och Bonucci är åter från skada. Möter alltså ett Napoli som varit upp och ned i höst. Jose Callejon började med att vräka in mål på skoj, men har nu drabbats av torka. Torka har även Higuain som inte ens startade matchen mot Parma. Där var det i stället Mertens och Zapata som levererade framåt.
Att det finns kvalitet i Napolis anfall råder det dock inget tvivel om. Det gjorde Allegri klart på presskonferensen innan där han betonade vikten av att inte bjuda dem på något. Tror samtidigt inte Benitez kommer vilja göra en Zeman och sälja sig direkt. Napoli kan säkert hålla rent en halvlek eller så, sedan tror jag att Juves tyngd dyrkar upp Napolis ofta svajiga försvar.

Läget i lagen

Juventus: Barzagli, Asamoah, Romulo och Martin Caceres saknas på grund av skada.

Napoli: Michu, Insigne, Zuniga är alla skadade.

SPELTIPS
En tuff titelmatch att vänta. Tror båda lagen kommer gå ut med respekt för varandras styrkor. Att matchen spelas på neutral plan kan också göra att tempot inte blir vrålhögt i matchinledningen. Med detta sagt kommer tränarna försöka bräcka varandra taktiskt och även om Juve bör vinna har Napoli en större chans än vanligt i den här typen av match. Tycker hur som helst att spelet flest mål i andra halvlek till 2,05 hos bet365 är bra här. Tror som sagt på en kontrollerad inledning, och ett första mål åt något håll skulle ju sedan öppna upp matchen helt. Risk att det rinner in någon boll extra under slutforceringen också.
Tycker definitivt det är värt 2/5 units att jobba in under julmiddagen.

Hur spelar ni på matchen?

@lellesandahl på twitter

EDITERAD 2014-12-22 02.40:51

LelleSandahl - 22 December, 2014, 02:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Knugen1 - 2014-12-22 10:54:46

Låter klokt! Jag har själv spanat på samma spel, blir en given rygg här!