Speltips

Speltips Juve- Napoli

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-22 18:30 Spela här

Speltips Juve- Napoli
Land: Italien Liga: Super Cup
Odds: 3.40/7.50 Speltips: Napoli ö 1.5
2014-12-22 18:30 Juve- Napoli Napoli ö 1.5 3.40/7.50 moneystar

Jadå, innan julsemestern så avslutar Juve och Napoli med en finalmatch i italienska cupen, ligaettan mot cupmästarna.

Det här blir ingen mega rek, utan mest att jag delar med mig av vad jag tror bara, kort och gott:

Hur ska man kunna spela emot Juve nu när dem är i denna fantastiska period? Vinner ligan gör dem nog, och ikväll har man chansen att ta cuptiteln och där med få en mer cuptitel på denna kategorin än Milan.
Napoli har varit lite sisådär denna säsongen men det känns som att dem är på gång.

Lagen som ställer upp tros vara de "vanliga" laguppställningarna , där Pogba enligt italiensk media ska vara tillbaka på plan efter att ha varit bänkad i senaste ligamatchen. Andra forum(italienska) jag har läst på, så tror folk att Lagen kommer ändra en hel del i uppställningarna, men enligt PK av allegri så kör dem på med bästa möjliga lag, och så kommer väl Napoli också antar jag, då de kan "rädda" säsongen lite i form av en titel.

Vad jag har sett och hört på PK:erna och andra uttal från spelarna så ser det ut som att Juve går in med en lugn inställning till denna match. Jämfört med Napoli spelarna så springer Juve spelarna runt och latchar och har kul, de har även en stor supporterklubb som stöttar dem där i Qatar, så massa foton och trevligt blir det för deras del. Allegri och Buffon har även uttalat sig om att Napoli laget är bra, att över en match kan dem skapar problem för Juve, och även att det kan bli svårt för Juve ikväll.

Det känns lite som att Juve garderar sig, och jag tror att man tar det lugnt med spelarna ikväll, för CL är deras viktigaste mål denna säsong. Även om man ställer upp med bra lag så tror jag det kan bli lite lojt från deras sida.

Med dessa tankar (absolut folk kommer kritisera mig) så tror jag på Napoli ikväll, enbart för de verkar mer taggade, och för min känsla säger Napoli. Alltså ingen statistik, lite form bara.

Spelet blir Napoli ö 1.5 mål @3.40

Testar även en liten slant på
*Napoli & över 2.5 mål. @7.50

Kör vi!

moneystar - 22 December, 2014, 15:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
moneystar - 2014-12-24 13:55:44

Var nära!

presidenten - 2014-12-22 16:05:10

Finns inte dom gör max 1 mål juve vinner