Speltips: Florida Panthers - Pittsburgh Penguins

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-12-23 01:30
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 2.08
Tips: Panthers ö2.5
Revansch för Panthers!

Lagen möttes i förrgår i Pittsburgh och då blev det en 3-1-seger för hemmalaget i en rätt tempofylld match med mycket temperament.
Händelserik match, där speciellt Floridas coach Gallant var nöjd med lagets insats och det var en av de bättre för säsongen, trots förlust. Man fick iväg hela 46 skott totalt och det kunde ha gått hur som helst. Man hade många fina möjligheter och borde ha satt dit någon till.

Är annars rätt svåra på hemmais där man har vunnit 4 av de 5 senaste. Gjort minst 3 mål i 7 av 13 matcher. Inga nämnvärda avbräck i truppen. Loungo bekräftad keeper.


Pittsburgh spelar väl inte som bäst just nu. Men vinner ändå, och det är en styrka. Gjorde ingen bra match senast, det var de flesta klara på. Man hade lite flyt, minst sagt. Kunitz var tillbaka efter nästan 3 veckors frånvaro. Var väl tur det, för man var redan skadedrabbat innan det. Och har åkt på några till inför nattens drabbning: Christian Ehrhoff (undisclosed), Paul Martin (undisclosed), Craig Adams (undisclosed), Pascal Dupuis (blood clot), Beau Bennett (lower body), Olli Maatta (upper body), Scott Wilson (leg), Zach Sill (upper body), Robert Bortuzzo (upper body), Steve Downie (illness), Brandon Sutter (illness), Thomas Greiss (illness)

Martin och Ehroff missar andra raka matchen. Och till den här matchen saknas både Sutter, Downie och Greiss med trolig påssjuka. Det börjar bli skralt bland fw positionerna och man kommer spela en back som fw. Kör med samma backbesättning som förra matchen. Men det är mycket nytt som ska spelas in nu. Inte de bästa förutsättningarna direkt när man går in i en tuff bortamatch mot Florida som var det klart bättre laget senast.
Pittsburgh har släppt in minst 3 mål i 6 av 14 matcher.
Fleury bekräftad i kassen.

Ska sägas att både statistiken och historiken lagen emellan är till bortalagets fördel. Men det är inte varje år som Florida är så här bra. Nu har man verkligen häng på slutspelsplatserna. Och det är man inte bortskämda med.

Tror att Pittsburgh kan få det rätt hett om öronen här. Florida kan ta sig an den här fighten med gott mod tycker jag. Och ska ses med bra chans mot ett vingklippt bortalag.

Spel: Florida över 2.5 mål @2.08 (ink. OT/SO)

2,5/5 units
  Florida Panthers - Pittsburgh Penguins
Spela på Speltips Florida Panthers - Pittsburgh Penguins
J.Dizzle - 23 December 2014 - 00:33
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Kohlschreiber - Isner
Tennis - ATP Wien - Kohlschreiber
2.65
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - X2
1.83
19:00  Kalmar FF - J-Södra
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.80
20:00  Real Sociedad - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.87
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming