Speltips Tampa Bay Lightnings - Pittsburgh Penguins

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-12-24 01:30
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 1.74
Tips: Bolts ML
Går emot Pittsburgh igen!

Det är inte lätt för coach Johnston att sätta ihop sitt lag nu för tiden. Hade 12 skador inför mötet mot Florida i natt. Hade bara 11 fw att laborera med. 1 back fick spela fw i fjärde linan. Nu ser det ut som att Comeau också kommer att missa nattens möte med Tampa. Alltså hela 13 spelare som missar nu, helt otroligt!

Matchen i sig förlorade man med 4-3 efter straffar. Pittsburgh började bra och i slutat av matchen hämtade man upp 1-3. Men där emellan var det mycket Florida som jag förutspådde. Släppte återigen till mycket avslut. 37 skott fick hemmalaget iväg. Det är många nya spelare i laget som kanske inte är helt hundra på sina roller ännu, vilket märktes då man bjöd på en hel del ibland. Efter förutsättningarna så tycker jag att man gör det bra, men om man ser det långsiktigt så tror jag det inte kommer att hålla.
Det märks också att de där "jobbiga" spelarna saknas som Sutter och Downie som kan gå in och göra det där skitjobbet. Man är b2b och då är det mycket vilja som spelar in, och då saknas verkligen de här spelarna. Tror att man kan få det jobbigt igen här. Nu har man 2 fw positioner att fylla. Ska Fleury vakta kassen för 5:e matchen i rad eller blir det Zatkoff som gör säsongsdebut? Många frågor att reda ut och frågan är om verkligen energin finns att plocka fram..


Tampa har varit på en jobbig roadtrip där det blev endast en seger av 5 möjliga. Men det ska sägas att man spelade alla de matcherna inom loppet av 8 dagar. Har nu fått två dagar välbehövlig vila. Känns alltid skönt att få komma hem och lira.
Resultaten har inte gått deras väg på sistone. Men man har spelmässigt varit med i alla matcherna. Men coach Cooper efterlyser mer skott och hårdare in på mål. Inga konstigheter, utan lägg fler puckar på mål så blir det farligt.

Målvakten Ben Bishop har missat de senaste 2 matcherna men Andre Vasilevskiy har varit lysande och lär få förtroendet den här matchen också.


Tampas fina säsongsinledning har dämpat sig en aning och letar lite efter formen. Inte lätt att spela så många matcher på resande fot på kort tid. Man har hunnit samla ny energi för det här mötet som inte Pittsburgh lär ha.
Pittsburgh som inte ens har ett lag att fylla ut för tillfället och att man är b2b.

Känns som att Tampa har en rätt passande uppgift för att studsa tillbaka här.


Spel: Tampa Bay ML @1.74

3/5 units
Spela på Tampa Bay Lightnings - Pittsburgh Penguins hos Betsson
Spela nu
J.Dizzle - 23 December 2014 - 14:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
woland - 2014-12-23 20:08

Sviten borde brytas på grund av läget, spelar oxå bolts ml. Vasilevsky har varit grym i mål för tampa. Men sjuk stat ändå.. Tampa slog ut pittsburg från 2012 playoffs men har efter det förlorarat alla matcher typ

J.Dizzle - 2014-12-23 17:12

Absolut är det så. Men statistik och historik är inte allting tycker jag. Var längesen Tampa hade en sån här bra säsongsinledning, och med Pittsburghs skador och att man är b2b så ska Tampa ses med bra chans här. Sviter varar inte för alltid.

woland - 2014-12-23 16:24

Ja denna borde tampa kunna ta men pittsburg är ett lag tampa haft oerhört svårt för. 10 raka förluster mot pingvinerna....

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: