Speltips

Speltips Leicester - Tottenham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-26 16:00 Spela här

Speltips Leicester - Tottenham
Land: England Liga: PL
Odds: 2.10 Speltips: 2
2014-12-26 16:00 Leicester - Tottenham 2 2.10 Polsater

Tottenham spelas till 2.10 borta mot Leicester.

7. Tottenham 17 8 3 6 22:23 27
20. Leicester 17 2 4 11 15:29 10


Hemma:
19. Leicester 8 1 4 3 11:13 7

Borta:
3. Tottenham 8 4 2 2 11:13 14

I skrivande stund (julaftonsförmiddagen) är läget i lagen helt okej. Leicester saknar Kasper Schmeichel medan Tottenham har frågetecken för Ryan Mason.

Tänkbara lag:

Hamer,
Laet, Morgan, Wasilewski, Konchesky,
Mahrez, Drinkwater, Cambiasso, Schlupp
Ulloa, Vardy

Lloris,
Walker, Fazio, Vertonghen, Davies
Bentaleb, Stambouli
Lamela, Eriksen, Chadli,
Kane

Kommentar:
Om vi ska börja med att gå igenom Leicester. Just nu rankar jag laget som det sämsta i ligan (det är jag väl inte ensam om iofs). Tittar man på truppen, laget och spelet så är det ju ett Championship-lag. Stabbiga och opolerade backar, någon föredetting med ett stort namn på mittfältet och forwards som blixtrar till, men lite för sällan. Tabellraden 0-2-10 på de senaste 12 ligamatcherna säger en del. Att Man United förlorade med 5-3 mot det här laget är egentligen helt sjukt.

Sist i tabellen och svag form dessutom. Har dessutom en bortamatch mot Hull på söndagen. Hull ligger näst sist och den matchen är förmodligen snäppet viktigare ändå, kanske finns ett öga på den i vissa avseenden.

Tottenham å andra sidan. Vet inte vilken gång i ordningen mina kompisar som hejar på Spurs hade jävligt hög svansföring inför säsongen. Pochettino skulle få ordning på prylarna och i laget fanns mycket kvalitét hette det. Tung start under hösten, men den senaste månaden eller så har det sett bättre ut, inte minst resultatmässigt. På de nio senaste har laget 6-1-2 där förlusterna kommit borta mot Chelsea och i en match borta mot Besiktas i EL, en match som var okej att förlora ändå. Även om spelet inte alltid varit förträffligt har resultaten kommit. Vad har då hänt?
I Harry Kane har de fått en anfallare som är en riktig spelare. Det är inte längre en oinspirerad Adebayor som lufsar omkring uppe på topp. Fazio och Vertonghen har fått spela ihop sig som mittbackar. På mittfältet har Eriksen, Mason och Bentaleb fått spela en del. Något av en stomme har bildats, saker och ting hör ihop. Det är inte elva individer som springer omkring utan samhandling.

Spurs har dessutom trivts bra på bortaplan. Jag säger inte att laget kommer blanda sig i CL-platserna, men jag håller laget i häradet 5-8 i ligan. Mot bakgrund av den uppåtgående trenden och hur illa Leicester sett ut när jag sett dem så håller jag den raka tvåan till 2.10 som det bästa spelet på Boxing Day.Vamos Spurs!

@nokkan21

Polsater - 24 December, 2014, 12:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
moneystar - 2014-12-24 13:31:13

Mycket spelvärt odds!
Det där med att satsa mer på en annan match än den som ska spelas har jag aldrig trott på, förutom när det exempelvis är sådana tillfällen då Real möter levante hemma i ligan och har semifinal i CL på onsdagen osv... men annars nej. Leicester behöver varje poäng man kan få, och då gäller en match i taget.

Dock säger jag att reken är mycket fin, tror på samma spel som dig!
Dessutom har jag lirat Leicester ö 5.5 hörnor till 2 i odds, dem är mitt nya hörnlag, vem dem än möter så producerar dem hörnor, hemma mot city blev det 8-2 !
VI jobbar in detta!