Speltips

Speltips Chelsea- West Ham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-26 13:45 Spela här

Speltips Chelsea- West Ham
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.90 Speltips: Chelsea kort ö 1.5
2014-12-26 13:45 Chelsea- West Ham Chelsea kort ö 1.5 1.90 moneystar

Halloj,

Chelsea gjorde jobbet senast mot Stoke, både resultatmässigt men även åt mig då flera spel lades och 4 av dem 5 gick in!

Chelsea är mycket starka denna säsongen och jag tror att de vinner liga, De har en bra bredd, och mourinho vet hur man stänger matcher, vilket man fått lära sig nu att överspel på chelsea inte brukar gå hem!

Nu är det dags för ett derby och det är West Ham som står för motståndet. Vilken otrolig säsong De har haft än så länge och en trevlig fotboll som spelas!

Framåt har man väldigt intressanta spelare, och det verkar som att Song och Caroll har vaknat till liv på nytt?!

Nu kommer jag inte föra någon statistik här i denna rek då det inte är viktigt för mitt spel, dem flesta vet nog redan vilka positioner de båda lagen har, och även hur prestigefull denna match kommer att bli!

Chelsea att få över 1.5 kort i matchen till @1.90 ser jag som ett bjud odds i en sådan här tung match! Närkampsspelare i form av Matic, Mikel,Terry och Cahill.. Sedan även bråkmakaren Costa som inte verkar klara sig utan något kort då o då. Fabregas är också lite lurig och drar på sig kort emellanåt. Ja, ni ser själva, det kan lätt bli mer stid än fin fotboll i denna matchen!

Ryggar gör ni på egen risk, men jag ser denna som högst trolig att den går in, vågar inte ge mig in på resultat i denna match!

moneystar - 24 December, 2014, 13:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
r4hu7 - 2014-12-25 15:04:44

2.05 hos Bwin
Nyper dirr! ;D

Fanns ej hos Nordicbet som används annars :)