Speltips

Speltips Arsenal - Queens Park Rangers

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-26 18:30 Spela här

Speltips Arsenal - Queens Park Rangers
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.77 Speltips: 1 (-1.5)
2014-12-26 18:30 Arsenal - Queens Park Rangers 1 (-1.5) 1.77 Akberg

Arsenal vs Queens Park Rangers på Emirates Stadium. QPR på bortaplan alltså, alltid lika spännande. Stöttar Gunners här till ett bra pris.

Tabell:
6. Arsenal 17 7 6 4 +9 27p
16. QPR 17 5 2 10 -12 17p

Borta:
20. QPR 8 0 0 8 3 20 -17 0p

Hemma:
8. Arsenal 8 4 3 1 16 9 +7 15p

Det är endast tack vare QPRs stadiga hemmaresultat såhär långt som har tagit laget till den position i tabellen man har idag. I hemmatabellen slår man faktiskt självaste Arsenal med två poäng. På vägarna för The Hoops har det sett riktigt mörkt ut - åtta raka förluster och 3-20 i målskillnad. Det yttersta svaga ljuset i tunneln är väl att de tre lagen man har lyckats måla mot är Southampton, Chelsea och Everton. Annars som sagt, 20 insläppta på åtta matcher.

Austin, QPRs vapen framåt, var tillbaka efter avstängning i senaste omgången där WBA stod som motståndare. The Hoops vann matchen med 3-2 och just Austin hittade målet på egen hand samtliga tre gånger. Möjligen något som hotar annandagens spel men en risk jag tar. Wenger ser till att han stoppas.

Ser Arsenals chanser att hitta nätmaskorna minst två gånger iallafall som goda. Även om man läser av Arsenals inledning på säsongen som tung, däribland med skador och en gnutta otur på resultattavlan, så har lagets resultat på senare tid varit bra. 5 vinster av 7 möjliga. Även senaste ligaresultaten i hemmamatcherna skrivs till 4-1 Newcastle United, 1-0 Southampton, 1-2 Manchester United och 3-0 Burnley. Där 1-2 förlusten mot Man United var en så kallad Smash 'n Grab-vinst. Tycker Arsenal växte i den matchen, samtidigt som laget uppträdde otroligt oansvarigt. Gunners spelade mycket bra i inledningen och jag kunde inte förstå hur Arsenal inte ledde matchen efter 20 minuter spelade. Man satte en väldigt press och spelade väl. Oturligt och inte rättvist nog så fick man inte med sig några poäng den lördagskvällen på Emirates.

Tyvärr visade inte Wengers lag prov på samma vilja i förra omgångens stormatch då Arsenals ställdes mot Liverpool. Blev inte alls imponerad då laget såg trötta och omotiverade ut. Lät Liverpools offensiv med Coutinho, Sterling och Lallana blomstra sin kvickhet och rörlighet utan större motstånd. Man fick ändå med sig ett 2-2 i en match där Rodgers hade förtjänat en trepoängare. Debuchy och Giroud målskyttar.

En spelare som har vaknat till är sannerligen Oliver Giroud, tre mål på senaste två matcherna där hans huvud har varit hans framgångsrika vapen.

Läget i lagen:
Arsenal saknar Bellerin, Ramsey, Koschielny, Arteta, Wilshere och Özil. Rosiscky och Sanogo bedöms åter igen fit till annandagens match på Emirates.

QPR saknar Yun, Ranieri, Taarabt och Faurlin.

Kommentar:
Arsenal snittar 16.6 skott per match och näst mest bollinnehav i ligan, med 58.6%. Med dessa siffror ska Arsenal lösa linan på -1,5 mot ett ytterst uddlöst QPR på hemmaplan. 1.77 får vi hos SBObet och det placerar jag med 2/5 units.

Tror Wenger vill luckra fram spelet från 4-1 vinsten hemma på Emirates senast. Arsenal snurrade upp skatorna rejält efter halvtid och allting såg ut att stämma för kanonerna. Cazorla en gud på sin position. Vill även se Sánchez få upp drivet igen, han har varit delaktig på senare tid men inte med samma glöd som vi är vana vid. Go Gunners!

www.spreadsheet.se/akberg

Twitter@HolmbergAke

Hoppas ni alla har en riktigt fin jul, så laddar återigen upp inför ett nytt år med Premier League.EDITERAD 2014-12-24 14.23:20

Akberg - 24 December, 2014, 14:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!