Speltips

Speltips Södertälje v Timrå

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-12-27 16:00 Spela här

Speltips Södertälje v Timrå
Land: Sverige Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 1,80 Speltips: 1
2014-12-27 16:00 Södertälje v Timrå 1 1,80 holms

Det blev så rätt - men ändå så fel.
http://www.rekatochklart.com/rekar/28261/
Att Södertälje traskade upp till Timrå och tvålade till hemmalaget med enkla 4-1 till alldeles för höga 3,20, det är en sak.
Men sedan hade jag en del i texten som inte alls stämde:

"Sex matcher ska nu avhandlas i HA under resterande av november. Och min känsla, det är att SSK kommer att ligga i toppen när en formtabell över dessa sex fighter kritas ned. Förutsättningarna finns verkligen"

Det började visserligen bra med två fina segrar efter viktorian i Timrå.
Men sedan föll man ned i hålet igen och radade upp tre raka förluster. Vilket i all sin enkelhet betyder dumstruten på för undertecknad.
Men det är inte helt nattsvart, trots alls. Innan matchen mot Timrå, då låg man näst sist, nu har man i alla fall fem lag bakom sig i den jämna tabellen. En placering bakom Vita Hästen som just nu ligger på rätt sida av det magiska strecket som betyder SHL-dröm framåt vårkanten.
Dock: Sex poäng upp. Det finns med andra ord ingenting som nu får falla mellan stolarna när den här viktiga perioden av matcher nu tar vid.
Och då SKA man bara slå lag av sämre bortakaliber. Precis så som man visade strax innan uppehållet när Vita Hästen (även om Hästen gjort det bra på resande skridsko siffermässigt så var det trots allt i inledningen av säsongen man skördade) och Björklöven städades av utan större ansträngningar.

Det känns ju knepigt att påstå att ett lag som ligger sist "gör det bra". Och dessa ord vill jag väl inte riktigt ta i min mun här.
Men ändå. De gör så gott de kan, Timrå. Med en ekonomi körd i botten så får man kriga på med vad som finns. Och det börjar bli tydligt att man inte riktigt räcker till. Segern, hemma, innan uppehållet mot ett tröttkört Vita Hästen, den ger jag faktiskt inte allt för mycket för.

1,80 på ett Södertälje hemma en lördag. Som fått en längre ledighet att snacka igenom ett och annat och slipat på det man, faktiskt, i grund och botten ÄR bra på. Det tror jag gjort väldigt stor nytta. Det mot seriens jumbo, jag hugger den utan större betänketid ...

holms - 25 December, 2014, 13:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!