Speltips

Speltips Burnley - Liverpool

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-26 16:00 Spela här

Speltips Burnley - Liverpool
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1,80 Speltips: 2
2014-12-26 16:00 Burnley - Liverpool 2 1,80 fidan91

Min första rek kommer här och det blir faktiskt raka 2:an på Liverpool till oddset 1.80 även om Liverpools senaste resultat varit usla. Det är alltså dags att vända på steken och ett bra tillfälle nu mot ett svagt Burnley.

Burnley har de senaste matcherna fått med sig bra resultat och då menar jag vinsten mot Southampton, kryssen mot Villa och Newcastle på hemmaplan. Man tog också 1 poäng mot ett svagt United. Burnley spelar inte fin fotboll utan krigar till sig poäng och de senaste 5 matcher har man gjort max 1 mål per match. De har alltså usel offensiv!! Såg matchen mot Southampton där Southampton missar straff samtidigt som de gör en riktig tavla som leder till Burnleys ledningsmål och vinst den matchen. Southampton har också haft väldigt dålig form senaste matcherna med enbart förluster.

Över till Liverpool. Såg deras match mot Arsenal samt mot United de senaste 2 matcherna. Börjar med United matchen där jag anser att resultatet 3-0 inte speglade matchbilden med tanke på alla lägen Liverpool missade. Mot Arsenal dominerade man matchen där man med sin nya taktik (3 backs linje) spelade en väldigt fin offensiv fotboll.

Liverpool skapar väldigt mycket och det enda jag tror kan hindra dem från vinst denna matchen är att avsluten fortsätter att vara usla. Sterling, Coutinho är spelare som kommer skapa ytor och jag tror man kommer köra på 3 backslinjen igen då man inte har något att förlora denna matchen utan det är enbart vinst som räknas. Balotelli är tillbaka i truppen men sturrige, borini, johnson saknas.

Trolig startelva för Liverpool:

B. Jones
K. Touré, M. Skrtel, M. Sakho
S. Gerrard, J. Henderson, L. Markovic, A. Lallana
P. Coutinho, M. Balotelli, R. Sterlingfidan91 - 25 December, 2014, 15:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Belminkaric - 2014-12-25 18:17:11

👍