Speltips

Speltips Melbourne City - Perth Glory

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-26 08:00 Spela här

Speltips Melbourne City - Perth Glory
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 3.30 Speltips: X
2014-12-26 08:00 Melbourne City - Perth Glory X 3.30 master

OBS: Matchstart 07:30

Första matchen denna omgång är mellan Melbourne City och Perth Glory. Två lag som jag med dagens förutsättningar inte kan skilja åt och spelar krysset till 3.30.

Melbourne City är ett förmodat topplag, men inte fått till det ännu. Kanske har man hittat formen nu när man tagit två raka hemmasegrar, och nu väntar ännu en hemmamatch. Har sett bra ut. 1-0 mot Brisbane och med samma siffror besegrades Victory i derbyt förra veckan. Välförtjänta vinster. Och nu gäller det att fortsätta hållen formen uppe, men så enkelt lär det inte bli när ligaettan Perth Glory står för motståndet denna gång.

City återfår Damien Duff från skada. Har stått för flest assist i ligan och är viktig för offensiven. Mittfältaren Murdocca saknas fortsatt, annars har man en skadefri trupp. Koren är också tillbaka från skada och fick speltid senast.

Perth Glory är riktigt bra. Resultatmässigt. På 11 matcher har laget tagit hela nio segrar, och så har det blivit en oavgjord och en förlust. Oerhört starkt. Det trodde man inte direkt på inför säsongen. Själv tycker jag att Glory har överpresterat och haft mycket flyt under hela säsongen. Majoriteten av segrarna är uddamålssegrar. 7 av 9 matcher!
Blir allt som oftast tillbakatryckta under långa stunder, men det kan kanske bero på att man allt som oftast har tagit en tidig ledning i sina matcher. Är annars ett underhållande lag, fastän man fokuserar mycket på defensiven.

Bortaspelet har väl varit helt ok. 1-2 i premiären mot Wellington. 2-0 förlust mot Adelaide. 0-1 mot usla CCM. 1-1 mot mediokra Brisbane. 1-2 mot Sydney efter två sena mål. Förlorade även i cupfinalen mot Adelaide med 1-0.

Perth Glory saknar två viktiga spelare. Yttern Hersi som blir borta säsongen ut. Och mittfältaren Nichols som skadade sig för några veckor sedan. Tunga avbräck.

Perth Glory är starka, men man kan väl inte alltid ha flyt? Inget snack om saken att dom är ett vasst lag i år, men det har varit en hel del flyt och nu möter man faktiskt ett bra lag. Dessutom på bortaplan. City kommer med två raka segrar och kommer till matchen med bra självförtroende. Jag tror inte att dom kommer att ge sig lätt och ger faktiskt en liten fördel till City, men med tanke på att Glory är ett otroligt kompakt lag, samtidigt som City är väldigt ineffektiva tror jag det blir en tät match som mycket väl kan sluta med oavgjort och båda lagen hyfsat nöjda.

Glory är rädda att tappa poäng och kommer inte köra för kung och fosterland. City vill behålla sin fina form och kommer heller inte gå fullt ut. Ett oavgjort resultat är troligt och oddset på 3.30 är alldeles för högt då jag tycker att det är ungefär 40% att det blir kryss.

Mitt spel: Melbourne City - Perth Glory X @ 3.30

Stort lycka till vid eventuell rygg!

Twitter @EdinMadrid

Mvh Master.

master - 25 December, 2014, 21:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas - 2014-12-26 07:56:33

Roligt att du kallar Brisbane mediokra men när de mötte Perth sa du att de var de bästa laget i serien som underpresterade men att de snart skulle vända.