Speltips

Speltips Bolton - Blackburn

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-26 18:30 Spela här

Speltips Bolton - Blackburn
Land: England Liga: Championship
Odds: 1,85 Speltips: Under 1,0 ht
2014-12-26 18:30 Bolton - Blackburn Under 1,0 ht 1,85 Haze

Eidur Gudjohnsen och Emilie Heskey = SUCCÉ?

Bolton - Blackburn Under 1,0 mål första halvlek.

Bolton är obesegrade i de 7 senaste matcherna och ser otroligt stabila bakåt samtidigt som man har det väldigt svårt offensivt. Snittar knappa 1 mål per match (1,04), vilket är väldigt låga siffror. På de 7 senaste matcherna som man gått obesegrade på har man endast släppt in två mål. Detta var mot ligans sämsta lag av alla (Blackpool 1-1) och Wigan (3-1). Noterbart för båda dessa insläppta mål var att de kom sent i matchen, 75:e och 79:e Satsar på att inget av lagen gör mål i första halvlek med pengarna tillbaka vid exakt ett mål.

Bolton är oerhört stabila bakåt samtidigt som man fortfarande försöker hitta lösningar offensivt. Även om man kan tycka att det är lite komiskt att klubben väljer att värva två avdankade 36 åringar som anfallare så är det ändå två spelare med stor rutin och egenskaper som jag tror passar dagens Bolton som handen i handsken. Blackburn lever i stort sätt på sin stjärna Jordan Rhodes (9 mål och 4 assist). Agerar Bolton på samma briljanta sätt inställningsmässigt så är jag övertygad om att man stänger ner Blackburn under den här matchen.

Funderade på om underspelet eller Bolton DNB kunde vara ett vettigt spel men jag tycker att det känns väldigt bra att sitta på asian underspelet här. Blir väldigt förvånad om vi får se 2 mål redan i första.

Skade/avstängningsläget:

Bolton: Craig Davies och Kevin McNaughton är osäkra till spel. Joe Mason, Marc Tierney, Mark Davies och Max Clayton är fortsatt långtidsskadade. Heskey förväntas göra debut.

Blackburn: Alex Baptiste. Jason Lowe (osäker).
Tom Cairney och Chris Brown är tillbaka i truppen efter skador.

Så tillbaka till frågan i början... Eidur Gudjohnsen och Emilie Heskey = SUCCÉ?

Ja självklart, allt annat vore befängt. Plockar de in Akinfenwa där också så har de fotbollshistoriens mest episka anfall.

3/5 units

Haze - 25 December, 2014, 22:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!