Speltips Chelsea - West Ham

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-12-26 13:45
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.77
Speltips: Special
Spela på Speltips Chelsea - West Ham
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Special
Testar ett specialspel i Chelsea - West Ham. Costa gör mål och Chelsea vinner - NEJ.

Kan ju bli dumstrut på och Chelsea vinner med 3-0 och Costa hattrick. Men det är en risk jag tar.

Costa öppnade säsongen på allra bästa sätt där han gjorde mål på verkligen allt. Men sen har han åkt på en del småskavanker och inte riktigt kommit tillbaka till det där flytet han hade i början. Känns inte riktigt i harmoni för tillfället. Fick en jättechans mot Stoke som han inte förvaltade.

West Ham kan man inte låta bli att imponeras över. Spelar en mycket mer sevärd fotboll än tidigare år. Har blivit ett lite mer spelande lag. En stor faktor är nog att alla nyförvärv verkligen har levererat. Var längesen man var så här bra.

Kommer givetvis att försvara mycket. Men jag tror inte att Allardyce förväntar sig något annat och spelarna har nog tränat en del försvarsspel i veckan.

Tror i vilket fall att det här blir en tight och målsnål tillställning. Jag är högst tveksam om att både Costa gör mål och Chelsea vinner det här. Räcker med att en av de inte räcker till så är spel inne. För både Chelsea, även fast man har ett par vinster i rad, och Costa imponerar inte så fruktansvärt som man gjorde i säsongsinledningen. Costa har endast 5 mål på senaste 12 han spelat. Så det är ingen superform han sitter inne på.

I och med att Costa måste göra mål och att laget måste vinna för att vi ska få ett förlorat spel här, och att man möter ett högst kapabelt motstånd. Så är oddset riktigt högt.
Blev 0-0 i fjol i motsvarande möte.

Spel: Diego Costa gör mål och Chelsea vinner - NEJ @1.77

3/5 units
Spela på Chelsea - West Ham hos Betsson
Spela nu
J.Dizzle - 26 December 2014 - 13:22
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: