Boxing Day på schemat och i skymundan av de feta Premier League-matcherna pågår samma hype i Championship i dag. Watford-Wolves i den sena matchen och jag tycker Watford ska vara klar favorit här.

CHAMPIONSHIP
6:a Watford 22 11 5 6 39 23 16 38
10:a Wolves 22 8 7 7 25 32 -7 31

Watford hemma
11 6 3 2 23 13 21

Formen
V, V, V, F, F

Senaste match
Reading-Watford 0-1

Wolves borta
11 3 4 4 12 20 13

Formen
O, V, F, F, F

Senaste match
Wolves-Brighton 1-1

Boxing Day-fest på Vicarage Road. Watford kommer från tre raka segrar och möter ett Wolves - som från en magisk start, gått ner sig den senaste tiden. Fem torskar i rad innan en krystad seger mot Sheffield och en svag 1-1-insats hemma mot bottengänget Brighton. Är inte övertygad om att Wolves formdipp är över. Samtidigt har Watford vind i seglen. Först var det 5-0-segern borta mot Fulham där Deeney gjorde hattrick. Två raka moralsegrar efter det. Deeney avgjorde i 82:a mot Wigan (2-1) och Abdi frälste med 20 minuter kvar borta mot Reading (1-0). Deeney är tveksam till kvällens match men spelar troligtvis. Watford är normalt hemmastarkt och kommer ligga på från start för att hänga på i toppen.

Watford
Possible starting lineup: Gomes; Bassong, Cathcart, Doyley; Anya, Toszer, Guedioura, Pudil; Deeney, Vydra

Avstängd: Angella
Skador: Deeney (tverksam), Ekstrand, Tamas

Wolves
Possible starting lineup: Ikeme; Iorfa, Batth, Stearman, Hause; Henry, McDonald, Edwards; Van La Parra, Graham, Sako

Avstängda: Doherty, van La Parra
Skador: Doherty, Golbourne, McCarey

SPELTIPS
Både vad gäller dagsform och högstanivå plussar jag för Watford här. De har kommit igång samtidigt som det börjar märkas att Wolves kommer från en division under. Känns som Watford har bra förutsättningar för att vinna den här hemmamatchen. William Hill betalar 2,10 gånger smeten och jag ger det 3/5 units. Kan vara läge att avvakta om Deeney kommer till spel annars minskar insatsen.

Vad tror ni om matchen?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip