Speltips

Speltips Melbourne Victory - Newcastle Jets

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-27 09:30 Spela här

Speltips Melbourne Victory - Newcastle Jets
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.87 Speltips: Melbourne Victory+BLGM
2014-12-27 09:30 Melbourne Victory - Newcastle Jets Melbourne Victory+BLGM 2.87 master

Melbourne Victory mot Newcastle Jets. Rätt så stor klasskillnad på papperet. Och tabellen hänvisar också till den enorma klasskillnaden. Trots allt kommer det klart bättre laget, Melbourne Victory, till matchen med en förlust i ryggen, medan Newcastle Jets tog sin första seger senast då topplaget Adelaide besegrades med siffrorna 2-1.

Melbourne Victory trots sin förlust senast, går som tåget i ligan. 6 vinster, 4 oavgjorda och 1 förlust. Laget har varit mindre bra på bortaplan, men på hemmaplan har man varit överlägsna i princip alla sina motståndare - förutom senast då man spelade 3-3 mot Sydney. Och det har sina anledningar. Inget fel på offensiven, den är ligans klart bästa på papperet. Nu återfår man dessutom Finkler från skada och han lär spela från start här.
Men defensiven har å andra sidan varit svajig under hela säsongen, inte minst nu på sistone då man har drabbats av skador på försvarsspelare.

Mittbacken tillika bästa försvararen i laget, Delpierre, har varit borta under en längre tid och han missar även denna match. Försvararen Georgievski saknas också på grund av skada. Saknas gör även defensiva mittfältaren tillika kaptenen Milligan. Tunga avbräck för Melbourne Victory defensivt sett, vilket bäddar upp för att man inte kommer att ha det lätt att hålla nollan, vilket vi har fått sett på senare tid.
Som tidigare nämnt är offensiven ordinarie och när man har en offensiv med Berisha, Finkler, Thompson, Barbarouses och Khalfallah, garanterar det mål. Och som en liten bonus ställs man mot det sämsta försvaret i ligan. Newcastle Jets med 22 insläppta mål på 11 spelade matcher.

Newcastle Jets..Det tog hela 11 matcher för dom att kamma en seger, och den kom senast och dessutom mot topplaget Adelaide. Urstarkt. Har inte direkt varit usla, bortsett från ett fåtal matcher, men försvaret har läckt vilket är den största anledningen till varför man har fått resultaten som man har fått.
Värt att notera dock, är att Newcastle Jets har gjort mål i sina 8 av 10 senaste matcher. Målet kommer alltid på något sätt. Två gånger har laget lyckats göra två mål och det har varit mot topplagen Adelaide och morgonens motståndare, Victory.
Ja, lagen har faktiskt stött på varandra den här säsongen. Och då stod laget för säsongens bästa prestation. En väldigt bra och jämn match där man tappade en 2-0-ledning men tog en poäng till slut.

Och det här Jets vet hur man gör mål på Victory.
10 senaste matcher lagen emellan har resulterar i 9 matcher där Jets lyckats näta mot Melbourne Victory. Enda matchen man misslyckades näta i var en 5-0-förlust där även ett rött kort stod lite i vägen för Jets. Historia har ibland ingen större betydelse, men det är alltid värt att notera.

Newcastle Jets kommer till matchen med ordinarie offensiv - nu är även Flores tillbaka. Vilket är bra för laget. Defensivt sett saknas kaptenen och bästa försvararen Jaliens fortsatt på grund av avstängning.

Det som är intressant med detta spel är att jag ser det som att:
Newcastle Jets göra mål i matchen, vilket man kan få till 1.60-1.70.
Men det här spelet ger alltså 2.87. Och det som gör det hela intressant är att Melbourne Victory bör och ska vinna det här hur enkelt som helst till slut. Jag ser inte hur Jets ska lyckas sno åt sig en poäng, i sådana fall kommer det ske något galet.
Så, allt är upp till Newcastle Jets som alltså behöver göra ett ynka mål i matchen. Och med dessa förutsättningar och att Jets faktiskt brukar stå upp på ett bra sätt mot Victory, ser jag 2.87 som ett skyhögt odds!

Mitt spel: Melbourne Victory & BLGM @ 2.87

Övriga spel som är intressanta....
Berisha Hattrick @ 7.50
Melbourne Victory -1.5 @ 2.15

Lycka till om ni väljer att rygga!

Mvh Master.

master - 26 December, 2014, 16:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
presidenten - 2014-12-26 23:54:39

Fan stör mig på att Betsafe inte har det spelet. Det kommer sitta till 100 %

presidenten - 2014-12-26 23:51:57

Blgm ska det stå sorry

presidenten - 2014-12-26 23:51:36

Väldigt bra spel men tror inte Betsafe har victory seger och bög