Speltips

Speltips CCM - Brisbane Roar

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-27 07:00 Spela här

Speltips CCM - Brisbane Roar
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 3.20 Speltips: X
2014-12-27 07:00 CCM - Brisbane Roar X 3.20 master

Ett lag i kris mot ett lag på uppgång men fortsatt en hel del frågetecken. Brisbane är ett bättre lag i grunden, men CCM har en knapp fördel av hemmaplan och med förutsättningarna till denna match kan jag inte skilja åt lagen och väljer att spela krysset till fina 3.20.

CCM inledde säsongen på ett bra sätt. Tre poäng mot Newcastle Jets. Sedan dess har det bara gått käpp rätt åt helvete. Förvisso har man haft ett tufft spelschema. En hel del bortamatcher där man aldrig riktigt varit ett bra lag - även fast man tagit lite poäng här och där. På hemmaplan där man brukar vara någorlunda bra, har det blivit en vinst och fyra förluster. Värt att notera är att förlusterna har kommit mot topplagen Perth Glory, Adelaide och Melbourne Victory. I samtliga matcher stod man upp bra i en timme, men lyckades trots allt inte få med sig poäng. Förlorat även tidigt in på säsongen snöpligt mot Wellington med 1-2.

CCM har gjort 7 mål på 11 matcher, vilket säger väl allt. Inget vidare lag, speciellt inte i offensiv väg. Det är väldigt uddlöst. Har ibland tendenser att vakna på rätt sida och spela hyfsat bra och någon gång kanske man får utdelning. Återstår att se om det går vägen mot Brisbane som är fortsatt ett stort frågetecken.

CCM saknar backen Neill till denna match. Montgomery är tillbaka efter skada.

Brisbane då. De har väl skött sig någorlunda senaste tiden. Senaste sex matcher har resulterat i tre vinster, en oavgjord och två förluster - det med följande resultat:
Borta mot Newcastle Jets: 0-4
Borta mot Melbourne Victory: 1-0
Hemma mot Perth Glory: 1-1
Borta mot WSW: 0-1
Borta mot Melbourne City: 1-0
Borta mot Adelaide: 0-1

Ja, som ni ser på resultaten har det handlat väldigt mycket om uddamålssegrar och uddamålsförluster. Bortsett från matchen mot Jets(som förövrigt var för knappa två månader sedan).

Och nu ställs Brisbane mot CCM som inte kan förlita sig på sin offensiv fullt ut. Det gäller att hålla det tätt defensivt sett, för man kommer inte låna mycket av bollen i denna match.

Brisbane saknar nyckelspelaren Broich som är viktig för lagets offensiv. Sedan hans skada har man alltså inte lyckats göra fler än ett mål i en match, även fast det har inneburit i två turliga segrar. Brisbane har annars i offensiv väg ingen duglig spelare förutom Henrique som varit någorlunda giftig. Man känns inte alls farliga framåt bortsett från när Henrique har bollen som kan göra något oväntat.
Annars har man alltså svårigheter med den sista passen och haft det nu i en längre tid. Mot ett lag som CCM är det en nackdel att spela på det sätt Brisbane gör, då CCM aldrig riktigt öppnar upp sitt spel vilket kommer medföra i att Brisbane kommer att gå fast om och om igen.

Jag ser en match där Brisbane, som en knapp favorit, kommer att föra matchen, men inte direkt lyckats med något effektivt om nu inte Henrique exploderar och gör några galna mål. CCM kommer inte att få låna mycket av bollen och när dom väl kommer ha den så kommer det inte bli giftigt allt för många gånger. Brisbane har varit otroligt stabila defensivt sett. Tre insläppta på sex senaste. Och CCM som har ligans sämsta offensiv lär absolut inte göra fler än ett mål. Det blir tight, det blir kamp, det blir svettigt. Vilket i sin tur medför till att matchen troligast kan sluta oavgjort. Två försiktiga lag i synnerhet CCM som verkligen behöver poäng. Tyvärr är man inte tillräckligt starka för att besegra Brisbane med dessa förutsättningar, samtidigt som bortalaget kommer få det tufft att vinna borta mot CCM med flera skador och med sin ineffektivitet.

Mitt spel: Central Coast Mariners - Brisbane Roar X @ 3.20

Mvh Master.

master - 26 December, 2014, 18:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
kjellebelle - 2014-12-27 06:09:28

Gårdagens kryss hade du rejält med flyt på, då Perth missade ett par rejäla chanser att avgöra. Men som sagt, du har flyt nu, hänger på😜

LazyLoop - 2014-12-27 04:46:28

Du är väll inte tvingad under pistolhot att lägga ett spel i varenda match som spelas i australien?Blir ju ganska svårt att ta dig seriösst om måste pressa fram spel i varenda match

presidenten - 2014-12-26 23:48:35

Svår match tror det är lika bra att strunta i den. Kan gå hur som helst. X2 är mitt tips. Lycka till