Speltips Hammarby - Vallentuna

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-12-27 16:00
Land: Sverige
Liga: HockeyEttan Östra Vår
Odds: 1.81
Tips: 1
Tror hårt på ett formstarkt Hammarby idag!

HockeyEttan går in i ett mer avgörande skede nu när det ska avgöras vilka som åker ner. Tror dock inte att hemmalaget tillhör en av de kandidaterna.

Efter en trög start med endast två vinster första 13 matcherna så såg det ut som att man skulle harva bland de absoluta bottenplaceringarna. Man kom dock 9:a, så riktigt så dåligt var det inte.
Man gjorde en slutforcering som heter duga, 7 segrar på de sista 9 matcherna. Varav man avsluta med 5 raka segrar. Snacka om förvandling, och man verkar har fått ordning på grejerna och ett helt annat självförtroende i laget nu när man avslutade som seriens formstarkaste lag. Man kör över allt i sin väg helt enkelt. Och om man inte hade fått en så dålig start så hade man absolut vart med och fightas om en plats i allettan. Tror man har bra chans att slå sig in bland topp-2 som betyder vidare kval uppåt.

Dagens motståndare Vallentuna får först och främst rikta in sig på att försöka undvika de två undre platserna. För man är helt klart kandidater på att hamna på en av de platserna.
Kom näst sist i höstserien. Tog totalt 7 segrar, varav 6 av de på hemmaplan. Och då kan ni nu räkna ut hur det har sett ut på bortais. Ett spel som inte ens en mor kan älska. En uddamålsvinst borta mot jumbon Värmdö är den enda man kan räkna hem på resande fot. Och över 50 mål insläppta. Snittar över 5 mål i baken per match. Då är det svårt att vinna matcher.

Bajen lär som vanligt få bra stöd av hemmapubliken. Ett Bajen som är inne i ett ruskigt stimm just nu. Tar många avslut på mål och jobbar verkligen som ett lag. Slog dessutom Vallentuna med 5-0 på hemmais för två veckor sedan.

Jag spelar ett formtoppat Bajen utan större betänketid.


Spel: Hammarby på ordinarie tid @1.81

3,5/5 units
Spela på Hammarby - Vallentuna hos Betsson
Spela nu
J.Dizzle - 27 December 2014 - 04:19
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: