Speltips

Speltips Slovakien - Finland

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-12-27 22:00 Spela här

Speltips Slovakien - Finland
Land: Internationell Liga: Junior-VM
Odds: 1.72 Speltips: Fin -2.5
2014-12-27 22:00 Slovakien - Finland Fin -2.5 1.72 J.Dizzle

Finland tar sin första vinst!

Efter lagens första matcher så är det väl inget snack om att regerande mästarna Finland går in som storfavorit till det här mötet.

Även fast det blev förlust så tycker jag man gjorde en väldigt bra match mot USA. Man kanske saknar en riktig storstjärna, men man jobbar fantastisk bra som lag och hjälper verkligen varandra. Otroligt disciplinerade i egen zon och vassa i sina omställningar. Var USA som hade mest puck och fick de längsta anfallen, men med bra försvarsspel och målvaktspel så var man med i matchen. Och man högg så fort amerikanarna gjorde ett misstag. Så man fick sina lägen också ska sägas. Man fick trots allt 29 skott på mål. Hade jätteläge att avgöra på övertid men fick se sig besegrade på straffar till slut.

Slovakien får väl slåss med Tyskland om den sista slutspelsplatsen. Hade inget att hämta i premiären då det blev hela 8-0 mot Kanada. Var spel mot ett mål, och det blev som de flesta hade väntat sig tror jag. Fick till ynka 12 skott på mål och skapade nada.

Har haft svårt mot Finland senaste åren. Och nu är ju Finland med och slåss om medaljer som man inte har varit alla år. Blev 4-1 förra året.

Tror inte Finland kommer bjuda på så mycket i och med deras kompakta defensiv. Tror Slovakien gör max 1 mål.
Spelade sent i natt mot Kanada så har fått ett antal timmar mindre vila också.

Var först länge inne på ett underspel för jag tror inte Slovakien kommer bidra med så mycket av produktionen i den här matchen. Men får Finland en bra start så kan det rinna iväg.


Ska bli en klar finländsk seger här!


Spel: Finland -2.5 @1.72

3/5 units

J.Dizzle - 27 December, 2014, 15:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!