Warberg IC (-3,5) v Kais Mora IF @2,03 Unibet (3/5)

13-6 skrevs förlustsiffrorna till när Mora stod för årets sämsta insats senast borta mot Sirius. Det var katastrof matchen igenom och det finns absolut ingen idé med formationerna. Sirius gjorde precis det man ville och slängde till slut in ungdomar från juniorsidan varav en kom in och gjorde hattrick utan några större bekymmer.

Defensiven är under all kritik för dalmasarna där man nu har tresiffrigt bakåt. 27-67 lyder målskillnaden på bortaplan där man har 0 vinster, 1 oavgjord och 6 förluster. Framåt har man gjort 59 mål vilket får ses som okej för ett jumbolag. Däremot så har inte poängdrivarna gjort så mycket framåt senaste tiden. Johan Widh (13+4) är fortfarande poängkung i laget med producerar inte lika mycket som i inledningen av säsongen.

Sen tidigare har Kais Mora sin absolut största stjärna Bobby Edberg skadad. Till matchen mot Warberg saknas även lagets bästa back Johan Tomth (2+11).

Kais Mora har släppt in 101 mål. Warberg har släppt in 55. Som dag och natt. Laget ligger på en fin fjärdeplats på 24 inspelade poäng. Har en av seriens bästa defensiver vilket givetvis är en stor fördel i detta möte. Det sticker ut någon storstjärna i Warberg utan det är flera som producerar framåt vilket ger en mycket fin bredd i laget. Det är anledningen till en fin placering i tabellen.

Höstens möte slutade 8-6 till Warberg. Vi investerar 3 enheter på Warberg (-3,5) till 2,03 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip