Tidigt spelstopp: jag jobbar in BLGM ja och ö2,5 i Tottenham - Man United, med avspark 13:00. Finns under fliken mål - totalt antal mål/båda lagen gör mål - ö2,5 & ja.

Två poängmässigt formstarka lag. Jag backade upp Spurs i fredags och laget krånglade sig till ytterligare en trea trots att spelet kanske inte riktigt imponerade. Men med en riktig anfallare (Harry Kane) och ett mittbackspar som åtminstone börjar får spela ihop sig ser det bättre ut. Bortsett från plumpen mot Crystal Palace hemma och bortamatchen mot Chelsea (där chanser trots allt skapades) så har laget gjort en hel del mål på slutet. 11 på de senaste 13 i ligan faktiskt. BLGM ja & ö2,5 i matchen har inträffat i 10 av 18 ligamatcher, varav i 9 av de senaste 11. Truppsituationen är bra, på lördagskvällen så skvallrar internet om att samtliga spelare finns tillgängliga. Tänkbar elva:

Lloris
Walker, Fazio, Vertonghen, Davies
Bentaleb, Mason
Chadli, Eriksen, Lamela
Kane

United har också börjat tugga igång. Jag sa det redan när de vann hemma mot Everton, United är på rätt väg. Då missade Baines en straff och De Gea stod på huvudet 5-6 gånger. United imponerade inte spelmässigt, men tre poäng bärgades. Det var typ det laget gjorde hela tiden under Ferguson. Hade Everton-matchen spelats i fjol, ja då hade United inte vunnit. Förmodligen.

De senaste omgångarna har spelet sett bättre ut och mot Newcastle i fredags fick vi återigen se ett bortalag som knappt försökte på Old Trafford. Om det var United som var bra, skadorna hos Newcastle eller något annat ska jag låta vara osagt. Men Rooney ser bra ut på mittfältet, Falcao bidrog och en personlig gammal favorit som Michael Carrick fortsätter spela bra. Van Persie har också gjort en del mål på slutet.

Truppmässigt ser det sakta men säkert bättre ut, men Di Maria, Herrera och Luke Shaw missar förmodligen matchen medan Daley Blind, Fellaini, Rojo och Januzaj är out. Gör att det förmodligen blir det offensivt balanserade laget enligt följande:

De Gea
Jones, Evans, Smalling
Valencia, Carrick, Rooney, Young,
Mata
Falcao, Van Persie

I nio ligamatcher för United har blgm ja och ö2,5 mål inträffat.

Historik är historik, men det här mötet brukar vara målrikt. Fem raka inbördes har båda lagen gjort mål och i fyra av dessa har det också blivit ö2,5 i matchen.

Tottenhams stabilitet till trots, kan inte se att laget håller tätt mot United med de offensiva vapen som finns att tillgå hos van Gaals lag. United saknar dessutom fortfarande ett par defensiva gubbar och på bortaplan har laget hållit nollan endast en gång hittills i år. Hemmamatch mot ett storlag borde innebära ett taggat White Hart Lane som manar på sitt lag. Bäddar för en fartfylld historia.

Känns som att båda lagen verkligen har stor chans att göra mål. Oddsen på BLGM ja är satta därefter. Att vi då ska få åtminstone ett mål till, är det för mycket begärt? Jag tror inte det. Även om det här är en match där jag kan tänka mig att båda är hyfsat nöjda med kryss, inget av lagen behöver åtminstone gå all in för en trepoängare, så tror jag minst ett av lagen gör två baljor.

Hur det går 1-x-2-mässigt? Lutar lite åt United, men vågar inte välja sida helt. Därför känns det här spelet som det bästa den här gången!

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip