Speltips Columbus Blue Jackets - Boston Bruins

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-12-28 01:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 1.73
Speltips: Boston ö 2.5
Spela på Speltips Columbus Blue Jackets - Boston Bruins
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Boston ö 2.5
Tror Boston kan bygga upp en svit nu!

Efter ha varit inne i en formsvacka så ser det lite ljusare ut för Boston nu efter två raka vinster mot Buffalo (4-3) och Nashville (5-3). Man börjar märka av det gamla Boston nu. Man har hittat tillbaka till grunderna och kör ett litet rakare spel.
Man har Krejci tillbaka som börjar hitta formen och det ger ytterligare en injektion i det offensiva spelet. Samt att Loui Eriksson har hittat målet igen. Samt att man har lite mer stolpe in än tidigare.

Bostons coach Julien säger att det verkligen syns på spelarna att självförtroendet börjar komma tillbaka och då blir allting roligare.

Man är fortfarande utanför slutspelsplats och man ska bara fortsätta pumpa på. Tror att man kan ha nånting bra på gång här och börja bygga upp en svit.


Columbus är ett ovisst lag, men gick väldigt bra där i början av december där man hade 7 raka segrar. Många tighta matcher där man ofta vann efter OT/SO. Man har gjort det bra, inget snack om saken. Men jag tror inte man har vunnit alla matcher pga att man har varit ett bättre lag. Man kanske har överpresterat en del, för jag ser inte att man har materialet för att prestera under en längre tid.
Alla de där övertids- och straffvinsterna har ju varit tighta och är lite som ett lotteri, så man kunde lika gärna ha torska alla dem. Så är iallafall min känsla. I hockey är det små marginaler som avgör.

Man åkte på en snyting innan jul med 1-5 hemma mot Nashville. Man bjöd på för mycket och det straffade sig. Kan det börja studsa lite emot dem nu kanske?
Man åkte också på ett tungt avbräck i målvakten Bobrovsky som utgick skadad och tvingas vila idag. Bobrovsky som har varit strålande och en stor faktor till att Columbus har gått så bra. Tvingas ställa Curtis Mcelhinney som bara har en seger av 8 möjliga, med ett snitt på 3.5 mål i baken.


Boston har haft lätt för Columbus på senaste. Har 7 raka segrar varav i 6 av dem har man lyckas gjort minst 3. Möttes för en månad sen då Boston vann med 3-4 efter sudden.


Tror ett Boston som är på uppgång ska ses med bra chans mot ett Columbus som man inte vet vart man har riktigt. Skiljer trots allt mycket i grunden mellan dessa lag. Och det är bara 4 lag som har släppt in mer mål än dem.


Spel: Boston över 2.5 mål @1.73 (ink. OT/SO)

3/5 units
Spela på Columbus Blue Jackets - Boston Bruins hos Betsson
Spela nu
J.Dizzle - 28 December 2014 - 00:52
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: