Speltips

Speltips QPR–Crystal Palace

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-28 16:00 Spela här

Speltips QPR–Crystal Palace
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.10/1.83 Speltips: Ö2.5/BLGM
2014-12-28 16:00 QPR–Crystal Palace Ö2.5/BLGM 2.10/1.83 RalleArvid

För att motivera detta spel behöver jag knappast ägna speciellt mycket energi eller tecken åt att förklara vad Harry Redknapp är för en manager eller vad för typ av fotboll QPR spelar under magikern. Inte en 0-0-match på hela säsongen, 3.1 mål i snitt per match, 21-34 i målskillnad och senaste tre matcherna över 2.5-linan. Nej, Harry vinner inte heller i år något specialinrättat pris som uppmärksammar hans revolutionära fokus på defensiven.

Dagens motståndare då? Ett Crystal Palace som återigen är utan huvudtränare efter att Warnock efter 1-3-förlusten senast på hemmaplan blev första manager att få foten.

Visserligen är det en nygammal tränare som temporärt kliver in men jag tror att situationen som spelarna hamnat i, att vara utan manager under de mest hektiska dagarna på året, har tvingat caretakern Keith Millen att bara fokusera på att försöka sprida energi, glädje och spellusta både på träning och inför matcher. Man möter nu QPR borta och om inte Niel Warnock som huvudansvarig lyckades få ordning på defensiven på över 20 matcher tror jag inte Millen kommer försöka sig på någon defensiv bussparkerings-approach till denna match heller utan snarare försöka övertyga spelarna att man har möjligheter att gå på knock med ett offensivt tänk och ”det får bära eller brista”-mentalitet.

Palace har visserligen haft stora problem att göra mål i vissa matcher på slutet men då ska man komma ihåg att de matcher man blivit nollade på bortaplan i har varit mot Man City, Tottenham och Man City, dvs lag som har en betydligt mer strukturerad defensiv än QPR. I övrigt har Palace faktiskt stört de flesta lag på bortaplan i år med gjorda mål och resultat som 1-2 mot Arsenal, 3-3 mot Newcastle, 1-1 mot Swansea och 2-2 mot West brom. Det är utan tvekan på grund av den dåliga hemmaformen inför de mytomspunna fansen som tränaren har fått gå.

Senaste mötena har slutat 2-1segrar för QPR och jag ställer mig inte helt främmande för något liknande resultat idag. Hur eller hur är jag absolut beredd att slänga in lite slantar på över 2.5 mål och att båda lagen gör mål. Jag tror det här kan bli en väldigt öppen match med chanser åt båda håll och är därför väldigt glad över oddsen vi blir bjudna för spel av den positiva målnaturen. Inte heller skade/frånvaro-lägena i trupperna talar emot min syn på utgången.

Över 2.5 spelas till 2.10 hos bet365 .com
BLGM finns till 1.83x.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 28 December, 2014, 10:54

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!