Tätt med matchande i England och vem gillar inte det från tv-soffan? Huddersfield tar emot numera "oslagbara" Bolton. Neil Lennon och Johan Mjällby har fört klubben till åtta matcher utan förlust och precis som vanligt kommer man sälja sig dyrt här.
Tycker förutsättningarna för målsnålt är goda och spelar under 2,5 mål i matchen.

Senaste möte
29 - 11- 2014 Bolton-Hudds 1-0 (67' Craig Davies)

* Fyra senaste matcherna mellan lagen har slutat med siffrorna 1-0. Bolton har vunnit tre och Hudds en gång.

CHAMPIONSHIP
14. Bolton 23 8 5 10 25 29 -4 29
19. Huddersfield 23 6 7 10 29 41 -12 25

Hudds hemma
11 4 4 3 14 13 16

Formen
O, F, F, V, F

Senaste match
Rotherham-Hudds 2-2

Bolton borta
11 2 2 7 6 16 8

Formen
V, V, O, O, V

Senaste match
Bolton-Blackburn 2-1

Spelade Bolton framgångsrikt mot bedrövliga Millwall där man knep en bortaseger. Som jag var inne på då märks det verkligen att Lennon/Mjällby satt avtryck i laget. De krigar som bara fan och lägger stor vikt på den defensiva organisationen. Bolton står på åtta matcher utan förlust och klättrar i tabellen. På dessa åtta matcher har laget bara släppt in 3 mål vilket är väldigt starkt. Trepoängarna har främst tagits hemma och det beror nog på att man vågar trycka på mer offensivt. Senaste tre bortamatcherna har alla gått under 2,5 mål. 1-1 mot Blackpool, 0-0 mot Reading och 1-0 borta mot Millwall som sagt.

Bolton kommer från en stark vändning hemma mot Blackburn. Det var som klockorna hade stannat när Eidur Gudjohnson assisterade inhopparen Emile Heskey som nätade efter mindre än en kvart på planen. Min personlige favorit i laget Darren Pratley fullbordade vändningen. Två dagar har gått och det är mycket möjligt att någon av de gamla storskyttarna vilas. Anfallaren Craig Davies är tillbaka från skada och kan gå in direkt i elvan. Saknas gör fortfarande Kevin McNaughton, Joe Mason, Marc Tierney, Mark Davies och Max Clayton.

Hudds då? Formen är inte den bästa. Efter två raka torsk såg man ut att ta tre sköna poäng borta mot Rotherham. James Vaughan och Conor Coady förde upp laget i 2-0 ledning. En ledning som tappades i slutminuterna efter två snabba mål 88' 90'. Blytungt för Hudds som dessutom har problem på anfallsfronten. Både inlånade Grant Holt och Vaughan testas sent. I Vaughans fall handlar det om att han precis kommit åter från skada och förmodligen Inte är fysiskt redo bara två dagar efter sin comeback. Detta mot ett försvarsstarkt Bolton - som själv lär ha en del slitna ben som påverkar kreativiteten.

SPELTIPS
Tycker som sagt att en hel del talar för långt ställningskrig i den här matchen. Svårslagna Bolton lägger alltid vikt på defensiven borta där man gått under tre senaste matcherna. Dessutom slitna ben på gamlingarna framåt. Möter ett Hudds även dem med offensiva frågetecken. På detta har de fyra senaste mötena mellan lagen slutat 1-0 åt något håll. Ett resultat vi såg senast för en månad sen när lagen möttes i Bolton.

Känns som lagen tar ut varandra och under 2,5 finns till 1,95 hos bet365 (3/5 units)

Hur spelar ni på matchen?

@lellesandahl på twitter

EDITERAD 2014-12-28 12.07:59

EDITERAD 2014-12-28 12.34:01

This is the stats tab
This is the post tip