Speltips

Speltips QPR - Crystal Palace

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-28 16:00 Spela här

Speltips QPR - Crystal Palace
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.35 Speltips: C. Austin
2014-12-28 16:00 QPR - Crystal Palace C. Austin 2.35 J.Dizzle

Charlie Austin hittar nätet idag igen?

Nästan målgaranti på Austin nu för tiden. Har fått lite av sitt genombrott i år. Var ju redan bra i fjol i Championship när han stänkte dit 17 baljor.
Man visste att det var en målskytt och det var han som skulle göra det. Men att det skulle gå så här bra trodde nog inte många. När han har gjort 12 av QPRs totala 21 mål så är han såklart en viktig kugge i det offensiva spelet. Och vi har bara kommit halvvägs i ligaspelet.

Har gjort mål i 8 av sina 10 senaste matcher han har spelat. Och då har man mött lag som City, Chelsea och Arsenal. Men det har inte hindrat herr Austin.
Han har väl egentligen inga superkvalitéer, utan han är en boxspelare som vet var målet finns och han står på rätt ställe vid rätt tidpunkt. Han är ju ingen Messi eller Ronaldo som sprintar och dribblar förbi halva laget och målvakt. Mer än så behövs det kanske inte, har vi sett än så länge. Han kan göra mål både med huvudet och fötter. Tar också lagets straffsparkar.

I senaste matchen mot Arsenal fick man ligga på rätt sida hela tiden och försvara mycket. Det var en väntad matchbild. Så han fick inte så många lägen. Men en straff fick de och den förvaltade Austin på bästa sätt.

Hela QPR fungerar bättre på hemmaplan där man är svåra att handskas med. Ligger 9 i hemmatabellen och snittar ungefär 2 mål framåt.

Crystal Palace har inte vunnit på en månad och gjorde precis av med Neil Warnock. Man har inte vunnit på över en månad. Så allt står inte rätt till där minst sagt.


QPR lär få mer anfallspel den här matchen än förra. Och på hemmaplan är man ett lag att räkna med. Austin lär få ett par lägen och jag hade varit förvånad om det inte smäller idag igen. Högst lämpligt motstånd på andra sidan. Tycker Austin ska ha bra chans att hitta nätet idag igen.

De flesta bolagen ligger ute med lite drygt 2 gånger på Austin. Men Betsson sätter ut 2.35, och då börjar det bli intressant. Då är det taget!


Spel: Charlie Austin, anytime goalscorer @2.35

2,5/5 units

J.Dizzle - 28 December, 2014, 14:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!