Speltips

Speltips Suns@Lakers

Sport: Basket Spelstopp: 2014-12-29 03:30 Spela här

Speltips Suns@Lakers
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.80 Speltips: Suns -4.0
2014-12-29 03:30 Suns@Lakers Suns -4.0 1.80 NBA

Bra dag i går. Atlanta tog sig i kragen efter storförlusten hemma mot Milwaukee och vann borta mot samma lag. Toronto åkte och slog ett slitet Clippers i Los Angeles. Därmed satt båda mina spel. Min statistik för säsongen är nu 61-47.

-------

I dag spelar jag Phoenix Suns -4.0 (1.80) borta mot LA Lakers.

Phoenix kommer till nattens match med riktigt bra form. De har vunnit fem raka matcher, varav fyra har varit på bortaplan. Phoenix har vunnit 10 av 17 bortamatcher den här säsongen. Riktigt imponerande. Som favorit på bortaplan är Phoenix 6-3-1 ATS den här säsongen. Phoenix är alltså ett starkt bortalag, och ganska pålitligt ATS.

LA Lakers är inget starkt hemmalag. De har vunnit fyra av 14 hemmamatcher den här säsongen. Den senaste hemmamatchen, i tisdags mot Golden State, resulterade dock i en mycket överraskande seger. Då vann Lakers, utan Kobe Bryant, med tio poäng. I natt är stjärnan tillbaka – och det tror jag talar emot Lakers i den här matchen. Utan Kobe Bryant har laget faktiskt sett bättre ut. Andra spelare har fått större ansvar och skotten har spridits bland fler spelare. Nu ska Kobe ta sina 20-25 skott igen. Är han nu lite rostig efter sin frånvaro så kommer Lakers anfallsspel bli lidande.

Phoenix är ett av ligans bättre lag om man ser till anfallsspelet. Bara fyra lag gör fler poäng per match än Phoenix. Nu ställs de mot ligans allra sämsta försvar. Om guardtrion Dragic, Bledsoe och Thomas (som alla snittar omkring 16 poäng per match) har en bra dag så kommer Phoenix kunna ösa i poäng. Då ska det mycket till för att Lakers ska hänga med.

Spelar alltså: Phoenix Suns -4.0 till oddset 1.80 på bet365 .
Units: 2,5/5.

------

Tanken är att jag ska ha något spel till kvällens tidiga match, Detroit-Cleveland (22.35). I så fall uppdaterar jag reken här på sajten.

NBA - 28 December, 2014, 21:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!