Speltips

Speltips Adelaide - Wellington

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-31 09:30 Spela här

Speltips Adelaide - Wellington
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 3.90 Speltips: X
2014-12-31 09:30 Adelaide - Wellington X 3.90 master

Adelaide mot Wellington. Adelaide som gått starkt under hela säsongen mot ett Wellington som befinner sig i kalasform. Med flera viktiga avbräck i båda lagen kan jag inte skilja åt lagen och spelar krysset till fantastiskt fina 3.90.

Som allt som oftast är bolagen fel ute. Att vi får 1.60-1.70 på Adelaide är ett skämt. Visst, de är favoriter och kan vinna. Absolut. Men aldrig att man spelar till det oddset. Det går bara inte. Inte i alla fall med förutsättningar till denna match.

Adelaide saknar en hel drös med spelare.
Målvakten Galekovic som är med landslaget. Ordinarie backarna Elrich och Boogaard är avstängda. Sedan tidigare saknas ordinarie mittbacken Malik. Framåt är man utan den bästa spelaren i mina ögon, Carrusca, som gick sönder senast. Yttern Ferreira är också borta i några veckors spel till. Det är STORA AVBRÄCK. Man har nu tagit in flera ungdomsspelare i truppen som lär få en hel del speltid.

Wellington har det ganska bra. Dock är bästa målskytten Burns med landslaget. Krishna har gått skadad. Två viktiga pjäser offensivt sett. Hade dom spelat i denna match hade värdet legat ännu mer på en bortaseger. Tyvärr tappar dom en hel del kraft framåt i o m att deras två bästa spelare i offensiv väg saknas. Mycket ansvar kommer att vila på mittfältet som är helt ordinarie till denna match. Likaså backlinjen som varit allt mer stabil med tidens gång.

Senast lagen möttes, avgjorde Adelaide i 90+ och vann med siffrorna 2-1. I den startelvan Adelaide hade då, saknas nu hela fem spelare. Det säger väl egentligen allt.
Wellington stod upp riktigt bra då och fastän Wellington saknar nu två nyckelspelare, är det betydligt mindre avbräck som helhet jämfört med Adelaide. Självförtroendet är på topp och man kommer verkligen bjuda upp på hårt motstånd, och man är säkerligen medvetna om att man har goda möjligheter att sno åt sig minst en poäng här.

Med dessa förutsättningar hade jag aldrig spelat raka ettan till 1.65. Så är det, helt enkelt. Då finner vi värdet på motsatta hållet. Dock tror jag inte Wellington lyckas vinna då Burns och Krishna är så pass värdefulla framåt att man inte kommer ha tillräckligt med kraft att vinna över Adelaide. Adelaide har trots allt hemmaplan och har vissa dugliga spelare med från start här. Man ska vara medveten om att det är ett riktigt bra lag, trots allt. Men med dessa avbräck som sagt, kommer det verkligen inte vara enkelt.

Som slutsats - ingenting talar för Adelaide, allting talar för att Adelaide inte kommer att vinna matchen. Och vi får alltså 1.60-1.70 på Adelaide. Då spelar vi krysset till 3.90!

Mitt spel: Adelaide-Wellington X @ 3.90 - bet365 - 4/10 Units

Målskytt: Roly Bonevacia(Wellington) @ 10.00
Han kommer ha en mer offensiv roll här då två offensiva spelare saknas - det är helt ofattbart då att få hela 10 gånger pengarna på honom att näta. Har varit i god form senaste tiden.

Wellington kan naturligtvis vinna med lite flyt och för den mindre våghalsige går det att spela X2 som finns till 2.25.

Lycka till!

Mvh Master.

master - 30 December, 2014, 15:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lindholm - 2014-12-31 08:59:37

Som vanligt...kanonrek!
Saferygg x2 20%
Bonevacia gör mål + x lr 2. 5%

KungBjörn - 2014-12-31 06:53:17

Helrygg på den!! Håller tummarna för Bonevacia! 👍
Gott slut Master!