Speltips

Speltips QPR - Swansea

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-01 16:00 Spela här

Speltips QPR - Swansea
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.03 Speltips: QPR dnb
2015-01-01 16:00 QPR - Swansea QPR dnb 2.03 Polsater

Efter Ivanhoe är det dags för Premier League-fotboll. Mitt första spel: QPR dnb (asian 0) till över dubbelt betalt. Redknapps gäng tar emot Swansea. Avspark 16:00. Spelet betyder alltså att vi får pengarna tillbaka om det blir x.

Hoppas ni hakade på i måndags då jag backade upp Swansea att göra mål före 75:00 i matchen mot Liverpool. Det gick in, men herremingud vad bleka Swansea var i matchen.

9. Swansea 19 8 4 7 24:23 28
15. QPR 19 5 3 11 21:34 18

Hemma:
8. QPR 10 5 3 2 17:12 18

Borta:
16. Swansea 9 2 2 5 9:16 8

Vad kan vi utläsa av detta då? Två utpräglade hemmalag, där Swansea ligger betydligt sämre till i bortatabellen än i riktiga tabellen medan QPR ligger betydligt bättre i hemmatabellen än i riktiga tabellen.

Läget i lagen:
Swansea kan ha Shelvey out då FA bråkar lite. Onkel Fester vevade ju lite mot Liverpools Emre Can i måndags och det snackas om avstängning. Annar saknas duktige yttern Montero. Tänkbar elva:

Fabianski
Rangel, Williams, Fernandez, Taylor
Ki, Britton
Dyer, Sigurdsson, Routledge
Bony

QPR har i skrivande stund ett bra skadeläge. Sandro skadad sedan tidigare.

Green,
Isla, Dunne, Caulker, Hill
Vargas, Barton, Henry, Fer
Austin, Zamora

Kommentar:
Över tid håller jag Swansea som det bättre laget. Men nu snackar vi hemmaplan för QPR. Laget har tagit samtliga sina poäng just där och är obesegrad i sex raka i sin hemmaborg. Har tagit poäng av City bland annat. Förlusterna har kommit i premiären mot Hull och i den där osannolika 2-3-matchen mot Liverpool. Redknapps gäng har fått vila en dag mer än Swansea, som spelade sent i måndags och därefter behövde ta sig till London.

Swanseas bortafacit är dessutom riktigt svagt. Såg ruskigt bleka ut mot Pool. Wilfried Bony plockades ut tidigt - frågan är om det hade något att göra med ryktena som uppstod ett par timmar före avspark att han skulle missa matchen eller om det var för att vila esset i en match som ändå var körd? Nåja, Bony ska hursomhelst iväg till Afrikanska mästerskapen snart - lite fokusbrist?

QPR var bedrövliga inledningsvis, då man bland annat hade den mindre smickrande raden 1-1-6 efter åtta omgångar. Sedan dess har man förlorat mot Chelsea, Arsenal, Newcastle, Swansea och Newcastle på bortaplan. Inte mycket att säga om, det är hemmaplan kontraktet ska säkras. 14 poäng på de 11 senaste indikerar ett poängsnitt som över en säsong bör räcka till PL 2015/2016 också. Redknapp har tajtat till det tidigare så läckande försvaret och har även fått igång en matchvinnare i Charlie Austin. Gör det svårt för samtliga lag hemma och på Loftus Road tror jag Swansea kan passa det bra. Garry Monks walesare spelar gärna ut bollen från keeper och spelar ett utpräglat possesion-spel. Vann exempelvis bollinnehavet mot Liverpool i måndags. QPR kan därmed koncentrera sig på att sjunka hem och ställa om vasst.

Hemmaplansfördel, en dags mer vila och ett Swansea som var riktigt blekt i måndags. Då tilltalar över dubbelt betalat med insatsen tillbaka på krysset.

@nokkan21

Polsater - 30 December, 2014, 20:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Love$ - 2015-01-01 13:15:02

Haha onkel fester :)
Kloooooockreeen!!!