1-1 i går för min del. Chicago, som ledde med 16 poäng inför sista perioden, lyckades inte täcka -5.0 mot Indiana utan vann bara med två poäng. Det spelet blev alltså en miss. Men under 196 i samma match satt utan problem. Min statistik för NBA-säsongen är nu 64-48.

-------

I dag kör jag en ML-dubbel med Atlanta Hawks (hemma mot Cleveland) och Denver Nuggets (hemma mot LA Lakers). Dubbeln ger 2.07 på bet365 .

Atlanta är fortsatt ett av NBA:s allra hetaste lag. De har vunnit 17 av de 20 senaste matcherna. Efter den pinsamma förlusten hemma mot Milwaukee i fredags tog sig Atlanta i kragen och vann borta mot samma lag i lördags. Sedan dess har de fått chans till lite vila. Nu kommer de tillbaka hem. Och vi kan räkna med att de vill visa upp ett bättre spel inför hemmapubliken den här gången.

Cleveland har problem. Sedan Anderson Varejao blev skadad saknar de en naturlig center. Mot Detroit verkade de sakna en plan offensivt. Nu kanske de får tillbaka Kyrie Irving från sin skadefrånvaro, men det lär inte räcka mot ett Atlanta som verkligen vet hur de ska spela. För Atlanta är allt uträknat och klart. Cleveland behöver mer tid och är inte redo för en stor bortaseger i natt.

Lakers har fortsatt problem. De har förlorat fyra av de fem senaste matcherna, och fyra raka på bortaplan. Nu ska de åka till Denver, och möta ett stabilt hemmalag. bet365 ser (mycket riktigt) Denver som ganska stora favoriter. Hcp-spelet till 1.90 ligger på Denver -6,5. Kanske täcker Denver inte -6,5, men att de ska förlora hemma mot detta svaga Lakers känns inte troligt.

Dubbeln med Atlanta ML och Denver ML ger alltså 2.07 på bet365 . Jag testar med 2,5/5 units.

-------


Detroit har sett bättre ut sedan Josh Smith lämnade. Greg Monroe och Andre Drummond har lyft sig och hela laget verkar ha slutit samman. Nu möter de Orlando som är väldigt svaga hemma (4-9 på hemmaplan den här säsongen). Orlando spelade dessutom match så sent som i går.
Jag kör Detroit ML till oddset 1.92 på Betsafe . Units: 3/5.


-------

Spelar också: Philadelphia 76ers under 96 poäng till oddset 1.90 på Betsafe . 76ers har bara gjort fler än 96 poäng på bortaplan en gång den här säsongen. Jag kör med 2/5 units.

EDITERAD 2015-12-30 22.59:22

This is the stats tab
This is the post tip