Speltips

Speltips Suns@OKC

Sport: Basket Spelstopp: 2015-01-01 02:00 Spela här

Speltips Suns@OKC
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.74 Speltips: OKC -6.0
2015-01-01 02:00 Suns@OKC OKC -6.0 1.74 NBA

2 av 3 spel satt i går. Detroit ML satt fint. Och Philadelphia under 96 poäng är jag också nöjd med. Dubbeln blev dock en miss. Denver förlorade hemma mot Lakers. Där var jag fel ute. I kväll bjuds vi på både tidiga och sena matcher. Klockan 2 i natt tar Oklahoma City emot Phoenix. Jag spelar Oklahoma City -6.0 till oddset 1.74 på bet365 .

Mycket talar för att Kevin Durant gör comeback i natt. När det blir helt bekräftat förväntar jag mig att oddsen förändras en aning. Så jag hugger nu och hoppas att KD är redo för spel i natt. OKC ska dock inte stå och falla med Durant i den här matchen. Jag tror att de täcker linan även utan storstjärnan.

OKC har fått lite välbehövlig vila. De spelade senast i söndags, då blev det förlust mot Dallas. Phoenix lär vara desto mer slitna. De är ute på en road trip. De spelade borta mot Sacramento i fredags, borta mot Lakers i söndags och borta mot New Orleans i går. Och jag har varit inne på det tidigare: Phoenix lever mycket på snabbhet och energi. När de nu är slitna blir det svårare för dem att få igång anfallsspelet. Särskilt med tanke på att OKC har ett riktigt bra försvarsspel som inte släpper till mycket.

Phoenix är faktiskt ett bottenlag när det kommer till ATS i match två i en back-to-back. Åtta gånger har de spelat utan vila, bara två gånger har de täckt sin lina.

OKC har varit favorit på hemmaplan tio gånger den här säsongen. Sex gånger har de täckt sin lina. Phoenix är 4-4 ATS som underdog på bortaplan.

Om man tar hänsyn till ATS-trenderna så ska man ha i åtanke att jag har ”köpt” 1,5 poäng här. Tar man 1.90-spelet så får man OKC -7,5. Så vi har alltså ännu mer marginal till ATS-trenderna. Vilket gör att statistiken talar ännu mer för detta spelet.

I grund och botten handlar det om ett slitet lag, som är beroende av snabbhet och energi, mot ett utvilat topplag som kan få tillbaka fjolårets MVP. Jag är övertygad om att OKC vinner den här matchen. -6.0 känns fullt rimligt.

Om man ser till de senaste matcherna lagen emellan så är Phoenix 3-7 ATS i de 10 senaste. 1-4 ATS i de fem senaste matcherna i OKC.

Jag kör alltså OKC -6.0 till oddset 1.74 på bet365 .
Units: 3,5/5.

-----

Charlotte-Houston är inte tillgänglig för spel ännu, men om jag får Houston som favoriter till strax under -10 så kommer jag vara intresserad. Återkommer när jag får se linan.

NBA - 31 December, 2014, 16:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!