Speltips

Speltips Man City-Sunderland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-01 16:00 Spela här

Speltips Man City-Sunderland
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.70 Speltips: 1 -1.5
2015-01-01 16:00 Man City-Sunderland 1 -1.5 1.70 RalleArvid

Well, hi hi hi there. Hoppas ni inte hänger allt för jävla mycket på fredagsmorgonen, att 2014 slutat bra och att 2015 kommer börjat bra med polletter i portmonnän.

Jag trodde stenhårt på Sunderland mot Hull och efter mål redan i första minuten var det nog inte många som ångrat att de ryggat mig. Dock skulle laget uppe i norr närmast kollapsa framför sin hemmapublik och sedermera även förlora.

På tal om kollaps framför hemmapubliken – vad var liveoddset på att Burnley skulle resa sig på bortaplan mot regerande mästarna och kriga till sig en pinne i förra omgången?

Sunderland lyckades spela 0-0 mot Villa i mellandagsmatchen och fick på så sätt något av upprättelse efter debaclet på annandagen. Manchester City är nu ute efter att revanschers sig och allt annat än en stabil seger är givetvis otänkbart på en så pass traditionsrik fotbollsdag som nyårsdagen är för britterna.

City har förutom den oavgjorda matchen senast fyra raka hemmasegrar och nio raka segrar i samtliga tävlingssammanhang. Sunderland har visserligen visat sig vara svårslagna på bortaplan men metoden man använt sig av för att plocka poäng har varit bussparkerande och frågan är om man inte har den absolut svåraste uppgiften i världen för att klara av just den uppgiften.

City har lyckats göra 18 mål på Sunderland de sex senaste tillfällena laget har besökt City of Manchester. Man har inte lyckats hålla nollan någon gång utan istället släppt in i snitt tre mål varenda gång.

Ytterligare morot för Manchester City är att man nu återigen har chansen att äntligen gå förbi Chelsea och sätta seriös press på ligaledarna. Senast tappade man inte bara två poäng utan även en temporär serieledning. Vinst med tre eller fler mål nu innebär temporär serieledning och en symbolisk och tydlig skapad press på huvudkanditaten om titeln den här säsongen. Det är något jag tror Pellegrini kommer använda sig av i peptalket förutom det självklara att inget annat än överkörning är gott nog efter senaste haveriet.

Aguero och Dzeko är fortfarande borta men Jovetic är tillbaka och ger offensiven ny kraft för hemmalaget. För Sunderland saknas med största sannolikhet Sebastian Larsson, Patrick van Aanholt och Anthony Reveillere.

City tar sig i sina ljusblåa kragar och lagets bästa spelare så här långt under säsongen, James Milner, kommer se till att samtliga truppmedlemmar kommer upp i nivå och säkerställer att klasskillnaden lagen emellan kommer visas.

City med hcp -1.5 spelas till 1.70x och anses av mig vara nyårsdagens bästa spel.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 31 December, 2014, 18:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!