Speltips

Speltips Hull - Everton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-01 16:00 Spela här

Speltips Hull - Everton
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.50 Speltips: Över 2.5 & ja
2015-01-01 16:00 Hull - Everton Över 2.5 & ja 2.50 master

Vi kan börja med spelare som missar matchen.
Hull:
Defensiva mittfältarna Quinn och Huddlestone. Ordinarie mittbacken Dawson. Försvararen Robertson är ett frågetecken, likaså hans medspelare i backlinjen Rosenior.
Framåt saknas Diame som mäktat med fyra mål. Ramirez oklart.
Alltså, betydligt tyngre defensiva avbräck i laget.

Everton:
Har en lång skadelista med flera skadade under en längre tid såsom Osman, Gibson, Hibbert.
Till denna matchen saknas bästa backen Jagielka. Målvakten Howard. Frågetecken på McCarthy. Likaså backen Stones. Njä, Everton har inte mycket att välja mellan i det defensiva. Framåt har man trots allt vassa lirare såsom Lukaku, Mirallas, Naismith etc...

Everton har blivit allt mer ostabila, det är nu ett väldigt bra tag sedan man lyckades hålla nollan. Trots en strålande Howard i målet(som alltså missar matchen). På bortaplan är man mer svaga och har faktiskt hållit nollan i en endast en match, och det var så sent som i den 2:a bortamatchen i ligan under September månad. Framåt är man klart vassare och mot ett Hull med tunga defensiva avbräck lär det bli något eller några mål.

Hull har bortsett från överraskande segern över Sunderland med 1-3 för två omgångar sedan, visat upp ett svagt spel på senare tid. Det kan nog bero på att man tampas med tunga avbräck. Man har fortsatt en lång skadelista och med flera defensiva avbräck kan jag inte se dom hålla nollan mot Everton. Hull har hållit nollan i endast EN match på dom 10 senaste.
Däremot har laget någorlunda offensiv kraft som kan störa ett ostabilt Everton utan bl.a Howard och Jagielka som är lagets viktigaste spelare längre ner i banan.

Tror inte nåt av lagen vinner med 3-0 och att vi får hela 2.50 tycker jag är alldeles för högt.

Rygga som vanligt på egen risk och stort lycka till vid eventuell rygg!

master - 01 Januari, 2015, 14:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!