Speltips

Speltips Melbourne Victory - Perth Glory

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-02 09:30 Spela här

Speltips Melbourne Victory - Perth Glory
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.75 Speltips: Perth Glory Ö 1.5
2015-01-02 09:30 Melbourne Victory - Perth Glory Perth Glory Ö 1.5 2.75 master

OBS: Matchstart 09.40

Toppmöte. Tvåan mot ettan. Två ruskigt starka lag som ställs mot varandra i en väldigt intressant match. Och när vi får 2.00 på raka ettan, går jag emot och väljer att spela Perth Glory Över 1.5 mål till fantastiskt fina 2.75. För den mindre våghalsige är spel som X2 till 1.80 och DnB Glory till 2.50 väldigt intressanta och bra spel.

Melbourne Victory inledde vasst, men formen har stagnerat lite på senare tid. Tycker inte alls man har imponerat senaste tre matcher. 3-3 hemma mot Sydney är inget bra resultat. Sydney kändes alldeles för giftiga och skulle det inte vara för Thompsons hattrick(något som sker oerhört sällan), skulle man inte ens tagit poäng i matchen.
För två omgångar sedan förlorade man välförtjänt mot Melbourne City - även fast deras mål kom så pass sent som på tillägg. City var klart vassare matchen igenom och det kunde ha blivit större siffror.
Senast, hemma mot Newcastle Jets, stod man för en riktigt usel prestation och räddades av ett frisparksmål signerat Guilherme Finkler med några få minuter kvar av matchen. Innan dess skapade man inga giftiga lägen förutom ett ribbskott av Khalfallah. Newcastle Jets hade förvisso 10 män bakom bollen, men det lär Glory också, och alla vid det här laget vet att Perth Glory är klart bättre än Jets, både offensivt samt defensivt.

Victory har flera avbräck till detta toppmöte. Backarna Delpierre och Georgievski är skadade. Defensiva mittfältaren, kaptenen Milligan är med landslaget och finns inte tillgänglig. Likaså det offensiva vapnet Khalfallah som är avstängd. Tunga avbräck, vi snackar alltså om fyra startspelare. Vilket självklart påverkar laget negativt. Och det har inte sett direkt bra ut på senare tid när bl.a Delpierre, Georgievski och Milligan har saknats.... Jag ser defensiven som ett stort frågetecken och med dessa avbräck, mot ligaettan, blir det en oerhört tuff uppgift att hålla det tätt bakåt.

Perth Glorys form är det inget fel på direkt. Efter snöpliga cupförlusten mot Adelaide, kom man tillbaka snabbt och vann med 4-1 över CCM. Styrkebesked och nya ansikten visade upp sig, inte minst Harold som gjorde en kanonmatch. Tränaren Kenny har en bra trupp med en stark startelva, samtidigt som man besitter av bra ersättare på bänken. Senast blev det 1-1 borta mot Melbourne City. Bra insats. Tror dock det blir lite mer öppet i denna match, och Victory är mer sårbara än City när man får kontringslägen emot sig, i mitt tycke.

Sedan tidigare saknas Hersi och Nichols. Alltså inga nya skadebekymmer, och inga spelare borta på grund av landslagsspel. Kanon för Kenny som kan välja och vraka mellan flera duktiga lirare.

Lagen har möts en gång denna säsong och det var i en cupmatch som slutade i en 4-2-seger(efter förlängning) till Perth Glory.

Formen och skadeläget talar klart för Glory. Likaså oddsen som jag tycker är lite felsatta, då jag tycker att två gånger pengarna på ett lag mot ligaettan är en aning för lågt. Victory behöver komma tillbaka i gammalt gott slag och kommer säkerligen vilja visa upp sig från sin bästa sida, men jag tror att det kommer att straffa sig mot ett så pass skickligt lag som Perth Glory. Det är inte Newcastle Jets som står på andra sidan....
Glory kan försvara sig utmärkt, men har så mycket kvalité framåt att man kan göra minst två mål på kontring, och när Victory saknar tre nyckelspelare defensivt sett gör det hela betydligt lättare.

Troliga startelvor
Melbourne Victory -
Coe; Geria, Ansell, Leijer, Murnane; Broxham, Valeri; Thompson, Finkler, Barbarouses; Berisha

Perth Glory -
Vukovic; Risdon, Thwaite, Djulbic, Jamieson; Griffiths, Zadkovich, Sidnei, Garcia, Harold; Keogh

Mitt huvudspel:
Perth Glory Över 1.5 mål @ 2.75
5/10 Units
-
Sidospel:
Över 14 hörnor @ 5.50
1/10 Units

Nebojsa Marinkovic Målskytt @ 7.50
1/10 Units

Slutresultat: 2-2 @ 13.00
1/10 Units

Stort lycka till vid eventuell rygg!

M.v.h Master.

master - 01 Januari, 2015, 19:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!