Speltips USA - Ryssland

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-01-02 19:00
Land: Internationell
Liga: Junior-VM
Odds: 3/2.30
Tips: Ryssland
Att USA ska vara så stora favoriter mot Ryssland är löjligt.

När Ryssland torska nu sista matchen mot Tjeckien var det en fråga om inställning tror jag. Visst lite klantigt att man fick USA istället för Slovakien som hade varit att föredra. Men för att vinna ett guld så måste man vinna alla matcher i slutspelet. Och man var ju som sagt redan klara innan den sista matchen.
Det känns lite ryskt att man inte går in helhjärtat för uppgiften när det inte är blodigt allvar.

Var nog lite underskattning i första mot Danmark, men Danmark överraskade de flesta. Var bra med i matchen mot Sverige och kunde mycket väl ha vunnit den med lite flyt. Och där emellan mosade man Schweiz och där var det klasskillnad.

Det här året påminner väldigt mycket om förra då man torskade mot både Sverige och i sista matchen mot Finland som gjorde så att man fick möta USA istället för Tjeckien. USA var ju favoriter då också men Ryssarna tvålade dit dem med 5-3.


Jag tycker att det är rätt att USA ska vara favoriter i den här matchen. Men inte att ML ska stå i 1.33. Det är bara löjligt.

Okej om USA hade kört över allt och alla och gått rent i gruppspelet så hade jag förstått att oddset var som det var. Man har vunnit de matcherna man skulle men ändå inte övertygat så mycket mer än vad Ryssland har gjort. Kunde mycket väl ha torskat mot Finland, med lite otur där. Och förlorade rättvist senast mot Kanada, där blev man ganska nedtryckta i tredje perioden.


Tror att vi kommer få se ett annat Ryssland idag. Helt annan match nu när dett vankas slutspel. Och att man har i bakhuvet att man slog dem i kvarten i fjol. Ryssland är lite av ett Hawaii-lag, det svänger mycket fram och tillbaka när dem lirar. Tror på en jämn match och kan bli mycket mål.

Spel: Ryssland över 2.5 mål @2.30. 2/5 units.
Ryssland ML @3.00. 1/5 units
Spela på USA - Ryssland hos Betsson
Spela nu
J.Dizzle - 2 Januari 2015 - 18:34
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: