Speltips

Speltips CCM - Melbourne City

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-04 07:00 Spela här

Speltips CCM - Melbourne City
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.37 Speltips: Melbourne City Ö 1.5
2015-01-04 07:00 CCM - Melbourne City Melbourne City Ö 1.5 2.37 master

Här är det rätt så stor klasskillnad även fast tabellen kanske inte riktigt visar det. Det skiljer ''bara'' två placeringar och sju poäng lagen emellan. Men Melbourne City är klart bättre på varje position och befinner sig i betydligt vassare form. Jag väljer att spela Melbourne City Över 1.5 mål till finfina 2.37! Raka tvåan är det heller inget fel på, finns till något lägre, 2.30.

CCM har inte vunnit på evigheter. Det har blivit en ynka vinst, och den kom i premiären på övertid mot Newcastle Jets. Sedan dess har det blivit sex kryssmatcher och sex förluster. Inget vidare facit direkt. Håller helt enkelt inte måttet, även fastän man tar poäng här och där. Kryssade senast borta mot ett uselt WSW. Innan dess blev det 3-3 hemma mot Brisbane, när man väl lyckades åstadkomma något framåt, så glömdes defensiven bort. Nä, det är helt enkelt inget bra lag. Och jag tycker inte deras fotboll är till någon nytta mot ett lag som Melbourne City. Långboll efter långboll mot långa och starka mittbackar. Snabbheten finns inte där, vilket Melbourne City besitter av.
CCM gjorde faktiskt två mål mot City på bortaplan, det kom på en frispark och ett långskott. Då hade man turen på sin sida, inte väl ska man ha det på nytt?

CCM är fortsatt ute efter en efterlängtad seger, och på hemmaplan måste man spela mer offensivt, vilket kan komma att straffa sig. Det gick nästan vägen mot Brisbane, men det ledde till hela tre insläppta mål - mot ett lag som har klart sämre offensiv än Melbourne City.

CCMs hemmamatcher denna säsong utöver segern över Newcastle Jets i premiären:

1-2 Wellington
0-1 Perth Glory
0-2 Adelaide
0-3 Melbourne Victory
3-3 Brisbane Roar

Ja, som ni ser har CCM inte hållit nollan en enda gång. I fyra av fem har man släppt in minst två mål. Tre insläppta i två senaste, mot Brisbane och Melbourne Victory.

Skadeläget är ganska bra, mittfältaren Montgomery är tillbaka från skada. Saknas gör dock viktige backen Neill.

Melbourne City har kalasform i detta nu. Laget hade tre raka utan förlust i tre raka hemmamatcher, men jag ville vänta på en bortamatch. Och så vinner dem med 2-5 mot Newcastle Jets, oerhört imponerande.

Melbourne City har varit bra under hela säsongen men har haft mycket oflyt med resultaten. Nu när man även börjar få resultaten med sig, så har det börjat se allt mer lysande ut! Senaste matchen förklarar nog allt, hela fem mål på bortaplan. Det skojar man inte bort.

Nu har man även fått förstärkning från vasse Robert Koren som är tillbaka från skada. Hans första match från start resulterade i ett hattrick mot Newcastle Jets, blir intressant att skåda framöver!
Annars har laget Melling avstängd, men Germano är tillbaka i truppen. På grund av Mellings avstängning och Murdocca fortsatt är skadad, öppnar det upp för Koren att spela lite lägre ner i banan vilket kommer göra ett ännu mer offensivt balanserat Melbourne City imorgon. Dugandzic och Williams som inte startade senast, kommer garanterat att starta här. Två oerhört snabba spelare, och vi får heller inte glömma Damien Duff som har varit riktigt bra denna säsong. Och så nämnde Koren bakom dom... tillsammans med skicklige passningsspelaren Mooy som kommer bädda upp för kanonlägen.. kan bli att åka av för ett slött CCM!

Det enda som talar för CCM är inbördes möten. City har endast en ynka seger mot CCM och har aldrig vunnit på bortaplan när lagen ställts mot varandra. En av anledningarna till varför jag väljer att spela Över 1.5 mål istället. Den andra anledningen är att City kommer vara mer offensivt balanserat vilket kan resultera i något/några CCM-mål. Som trots allt gjorde tre mål mot Brisbane...
Men här talar i princip allt för Melbourne City. De är ett klart bättre lag, bättre spelare på varje position och formen är det stor skillnad på!

Allt över två gånger degen är kanon och så länge vi får upp till 2.40 är det bara tacka och ta emot för ett grymt bra spelvärde!

Mitt spel: Melbourne City Över 1.5 mål @ 2.37
6/10 Units

Målskytt: David Williams @ 4.75
1/10 Units

Rygga som vanligt på egen risk och stort lycka till vid rygg!

Twitter @EdinMadrid
http://www.spreadsheet.se/aussiemaster

M.v.h Master :)

EDITERAD 2015-01-03 15.29:04

EDITERAD 2015-01-03 15.33:46

master - 03 Januari, 2015, 15:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lindholm - 2015-01-04 00:10:01

Som vanligt lysande rek! Hoppas din form håller i sig!

master - 2015-01-03 23:34:31

Jazz
Alltid :)
Dock tror jag inte vaknar till Wellington-Brisbane. Hade nog gjort det om jag hade spelat nåt i matchen. Får väl hoppas på Wellington, ett underhållande lag :)

JazzNsNo - 2015-01-03 22:46:48

Är du uppe med tuppen och kollar matchen?

Tompa10 - 2015-01-03 22:25:50

Master
tack för info :)

master - 2015-01-03 22:19:49

Tompa10
Mina tankar är målsnålt och troligtvis oavgjort, men jag låter bli spel där. Inte ett fan av underspel, även om mycket talar för målsnålt.

Wellington saknar sina två bästa spelare framåt och Brisbane är uddlösa i offensiv väg. Tight och målsnålt. 1-0/1-1/0-1 troliga resultat enligt mig.
Lycka till om du väljer att lira nåt!

Tompa10 - 2015-01-03 21:55:30

Rygg!
Vad är dina tankar kring den andra aussiematchen?
Är sugen på Wellington rak.

JazzNsNo - 2015-01-03 15:40:18

Master
Ryggar som vanligt