Hittat en oerhört bra spel till ett väldigt fint odds jag bara var tvungen att dela med mig av till imorgon. Polen att vinna över Australien i Hofman Cup tillsammans med Nikoloz Bashilashvilli i ATP Doha till fina 1.77.

Polens spelare består utav Agnieszka Radwanska och Jerzy Janowicz. Radwanska ska vinna enkelt över Casey Dellacqua. Janowicz ställs mot Matthew Ebden som han också borde vinna över Han står i 1.22 att göra det på bet365 . Skulle på något sätt någon av dessa spelare förlora sin match avgörs det i en mixed dubbel. Även där ser jag Polen som favorit men det borde avgöras i två raka. Radwanska och Janowicz bör vinna.

Nikoloz Bashilashvilli ställs mot Philipp Oswald som sällan spelar singelmatcher längre. Han satsar på dubbeln och det är väl på challengernivå som han har störst framgångar. En match som Nikoloz Bashilashvilli ska vinna med tanke på hur bra han är just nu. Han ställdes mot Elias Gastao som han körde över i första kvalomgången med 6:4 6:1.

Dubbeln ger Polen (1.30) + Nikoloz Bashilashvilli (1.36) = 1.77 på bet365 vilket jag tycker är väldigt bra. Tas med 7/10 units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip