Speltips: Sverige-Ryssland

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-01-04 22:00
Land: Internationellt
Liga: U20 VM
Odds: 1.91
Tips: U5.5
Dags för semifinal i det som kommit att bli hela svenska folkets turnering varje jul och nyår. Jag firade nyår med en vän från Kanada och även om vårt intresse inte är i paritet med deras besatthet än så är ändå faktum att det snackas juniorkronorna även från folk som inte nödvändigtvis till vardags slaviskt följer annan idrott.

Ryssland står alltså för motståndet än en gång. Förmodligen en något enklare uppgift för oss eftersom USA får rankas snäppet högre. Ryssland har revansch att utkräva från gruppspelsförlusten men vi alla som såg den matchen vet att det var oerhört tufft.

Sverige är det något bättre laget i grunden men Ryssland har turneringens bästa målvakt. Sverige hade trots mängder chanser stora problem att få hål på Sorokin och Shestyorkin som nu får förtroendet är ingen lättare uppgift han vilket han med all önskvärd tydlighet har visat senare under turneringen.

Precis som de Svenska Spelarna redan flaggat för och är ölvertuygande om kommer det bli en oerhört grinig och tuff match med mycket avbrott och förmodligen en något mindre böljande och öppen match än vad som brukligt är när det gäller juniorhockey.

Det faktum att förra matchen präglades extremt mycket av indiduella misstag och slarv, framförallt från backpositioner, som öppnade för målchanser kommer även betyda att tränarna gjort allt för att just de riskerna kommer minimeras idag, särskilt som det nu är semifinal och allt står på spel.

Vidare har Sverige visat upp ett smått otroligt bra spel i boxplay med offerviljan som största framgångsrecept. Även det svenska målvaktsspelet som många oroade sig för inför turneringen har varit oerhört stabilt.

Det här kommer bli en tajt och tuff semifinal, avvaktande är förmodligen fel ord då det kommer bli aggressiv hockey men fokus på defensiven och vetskapen om att en finalplats står på spel kommer göra att första fokus är att minimera misstag till en början gör att jag har svårt att se en målrik match. I synnerhet som vi ser formstarka sista utposter i båda lagen.

Ryssland har bara spelat en match i turneringen som klättrat över 5.5-linan och det var utklassningssegern mot Schweiz (7-0). Sverige har visserligen varit inblandade i lite målrikare matcher under turneringen men det som en följd av att man själv gjort mycket mål och ärligt talat bara stått för riktigt ordentligt motstånd en gång (mot Ryssland där vi såg under 5.5 mål). Slutsiffrorna mot Finland är inte speciellt talande för matchen med tanke på den extraordinära avslutningen vi såg med mål i tom bur etc.

Under 5.5 spelas till 1.91 hos Unibet.com

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid
  Sverige-Ryssland
Spela på Speltips Sverige-Ryssland
RalleArvid - 4 Januari 2015 - 12:07
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
JazzNsNo - 2015-01-04 17:43

Låter rimligt men kan inge rygga eftersom jag ska se matchen. Trist att sitta och hoppas pp lite mål

Spettan - 2015-01-04 15:34

Ska också sägas att Ryssland var b2b förra mötet, denna gången är dem inte det. Ska bli intressant att se om det gör någon skillnad.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
16:00  R Vityazi - D st Petersburg
Ishockey - MHL - 2 hcp -1,5
2.00
16:00  R Vityazi - D st Petersburg
Ishockey - MHL - 2 hcp -1,5
2.00
17:00  Federer - Tiafoe
Tennis - ATP Basel - Tia hcp +5,5 games
1.77
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
19:00  Djurgården - Örebro
Ishockey - SHL - 1
2.07
20:00  Winterthur - Biasca
Ishockey - Swiss League - 1
2.00
20:45  Inter - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,5
1.70
18:00  Khachanov - Tsonga
Tennis - ATP Wien - Khachanov
4.00
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming