Speltips

Speltips Bopanna/Nestor - Dolgopolov/Nishikori

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-01-05 06:30 Spela här

Speltips Bopanna/Nestor - Dolgopolov/Nishikori
Land: Australien Liga: Brisbane
Odds: 1.57 Speltips: Bopanna/Nestor
2015-01-05 06:30 Bopanna/Nestor - Dolgopolov/Nishikori Bopanna/Nestor 1.57 Tennistipset

Dubbelspecialisterna Daniel Nestor och Rohan Bopanna ställs i första omgången emot Alexandr Dolgopolov och Kei Nishikori.

42 åriga Daniel Nestor har fortfarande inte slutat med tennisen. Trots sin ålder är han fortfarande fjärde bäst i världen på dubbelsidan. Det är bröderna Bryans och hans tidigare partner Nenad Zimonjic som är bättre rankade. Han spelar med 30 rankade Rohan Bopanna som också är en utav de bästa i världen på dubbelsidan. De båda har riktigt bra servar och fantastiskt nätspel. Nestor är vänsterhänt och Bopanna högerhänt så de kombinerar varandra oerhört bra.

Nishikori och Dolgopolov som sällan spelar dubbel har bestämt sig för att spela denna turnering tillsammans. En Dolgopolov som avslutade 2014 halvskadad spelade inte så värst bra. Han spelar tillsammans med Nishikori, en fantastisk singelspelare men i dubbel är han inte lika bra. Nishikori returnerar bra men han vinner knappast några gratispoäng i sin egen serve.

Nestor och Bopanna servar bättre och har betydligt bättre nätspel. Att dessa herrar vinner ger 1.57 på bet365 och tycker jag är oerhört bra. Tar detta med 5/10 Units. Det är ATP Brisbane dubbels som gäller.

Finns även på Twitter under samma namn. Lycka till!

Tennistipset - 04 Januari, 2015, 16:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!