Speltips

Speltips Dubbel

Sport: Basket Spelstopp: 2015-01-05 00:00 Spela här

Speltips Dubbel
Land: USA Liga: NBA
Odds: 2.15 Speltips: ML-dubbel
2015-01-05 00:00 Dubbel ML-dubbel 2.15 NBA

Söndag innebär ju som bekant tidiga NBA-matcher. 19.00 drar kvällen igång när Cleveland tar emot Dallas. Hcp-spelet ligger på Dallas -8.0. Aningen för högt för mig, så jag siktar på något livespel där i stället. Om det blir livespel så postar jag på Twitter (@SimonLeppamaki).

-------

Till de senare matcherna har jag dock två färdiga spel. Jag tror mest på min ML-dubbel med Detroit (hemma mot Sacramento) och Milwaukee (borta mot New York). Dubbeln ger 2.15 på bet365 .

Detroit har verkligen hittat formen sedan Josh Smith fick lämna laget. De har vunnit fyra raka matcher, och är 4-0 ATS i de matcherna. Man ska inte underskatta ett lag som känner medgång och har hittat formen. Detroit har uppenbarligen gått stärkta ur de senaste händelserna och nu har de en god möjlighet att ta femte raka segern. De kommer inse vikten av att knipa den här segern eftersom tuffare matcher väntar nästa vecka. Då ställs Detroit mot San Antonio, Dallas och Atlanta. Fem raka vinster innebär att de kan kliva in i den kommande tuffa perioden utan press.

Matchen blir Sacramentos fjärde bortamatch den här veckan. De förlorade i måndags mot Brooklyn och i onsdags mot Boston. I torsdags blev det dock seger mot Minnesota. De lever ju mycket på stjärncentern DeMarcus Cousins. Men Detroit är som starkast inside och här kommer Cousins få jobba hårt, framför allt i försvarsspelet. Sacramento är 0-4 ATS i de fyra senaste bortamatcherna. Och 2-13-2 i de 17 senaste matcherna totalt. Jag kan inte se Detroit förlora den här matchen.


Milwaukee, som alltså gästar New York, känns ännu säkrare än Detroit i kväll. Milwaukee har varit väldigt bra ATS den här säsongen, bäst i hela NBA faktiskt. De är 15-5 ATS på bortaplan. New York är å andra sidan totalt iskalla. De har förlorat tio raka matcher och 20 av de 21 senaste! Milwaukee har sett bättre och bättre ut defensivt under de senaste matcherna. New Yorks offensiv, som är bland ligans absolut sämsta, kommer få jobba hårt för varje poäng här. Och eländet tar inte slut där för New York, som även har stora skadeproblem.

Spelar alltså en dubbel med Detroit ML och Milwaukee ML till oddset 2.15 på bet365 .
Units: 3/5.

-------

Jag spelar också Toronto +1,5 (borta mot Phoenix) till oddset 1.83 på bet365 .

Toronto har varit ett av de starkaste lagen i NBA den här säsongen. Men de kommer med två raka förluster i bagaget till nattens match. Detta blir ett perfekt tillfälle att studsa tillbaka. Förlusterna kom mot topplagen Portland och Golden State. Nu räknar jag med att svagare Phoenix får betala.

Man kan luras av att Toronto har varit ute på en lång road trip. De har inte spelat hemma sedan före jul. Man kan därför föreställa sig att spelarna är slitna. Men faktum är att Toronto bara har spelat två matcher den här veckan (i tisdags mot Portland och i fredags mot Golden State). De kommer alltså inte gå på knäna i kväll.

Toronto är ett mer komplett lag med ett bättre försvarsspel. Vi får dessutom 1,5 gratispoäng. Därför känns det värt ett spel.

Units: 2,5/5.

------

Lägger till Monta Ellis över 20,5 poäng till oddset 1.85 på Betsafe .
Units: 1,5/5.


EDITERAD 2015-01-04 18.20:38

NBA - 04 Januari, 2015, 18:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!