Dallas fullständigt körde över för dagen oerhört klena Minnesota Wilds med utklassningssiffrorna 7-1. Var inget snack här utan Stars kontrollerade matchen från minut 1 och hade kontroll över matchen hela tiden. Det innebär att gårdagens rek på Stars ML @ 1.714 hittade hem utan problem.

Chicago Blackhawks - Dallas Stars

Goalies: Crawford (confirmed) vs Lehtonen (probable)

Vi vänder oss mot en ny match där Dallas är inblandad och det är kvällens match där man ställs mot tuffast möjliga motstånd då man B2B kommer till United Center där ett revanschsuget Blackhawks väntar efter att förlorat Winter Classic på ett snöpligt sätt.

Chicagos senaste match var utomhusmatchen och Winter Classic matchen emot Washington Capitals. Som alltid är det lite annorlunda spel när man spelar utomhus, men jag tyckte ändå matchen innehöll ett par fina plays och var verkligen sevärd. Capitals inledda matchen bäst och tog rättvist en 2-0 ledning tidigt i första perioden. Jag tycker det syntes på Crawford att han varit skadad ett tag då han inte ser lika stabil ut som vanligt i kassen. När Hawks reducerade sent i PP i period 1 hade man momentum och matchen stod och vägde länge efter att man kvitterat tidigt i andra. Sedan kommer vi till det tragiska. Men några minuter kvar av matchen tilldöms Hawks en rätt så billig utvisning, men ändå förståelig då Blackhawksspelaren får en tackling på sifforna. Det är utvisningen efter som skapade störst rubriker då Toews utvisas för hakning utan att ha rört spelaren. Capitals sätter 3-2 i kommande PP med 12 sekunder kvar och förlusten var ett faktum, pga av en domartavla.

Dallas spelade som sagt igår och spelade fantastisk hockey. En felfri match och jag tycker man verkligen fått ordning på spelet nu. Defensivt gjorde man en väldigt bra match, men det märktes att Wilds var B2B då man inte hade någon fart i grillorna. I natt kommer man få en tuffare uppgift då ett av ligans bästa offensiv kommer helt utvilade och revanschsugna. Stars offensiv levererar och jag tycker faktiskt bolagen satt Blackhawks som aningen stora favoriter sätt till hur Stars presterat på slutet. Nu väljer jag andra vägar än att testa Stars som dogs då jag tror Hawks kommer vinna denna match, men frågan är hur ”lätt” de kommer göra det.

Historia

Detta är lagens tredje möte för säsongen där Blackhawks vunnit de tidigare två med 3-2 (SO) och utklassningen senast i United Center med 6-2. Historisk sätt har Blackhawks haft lätt för Stars då man vunnit 9/10 senaste mötena och dessutom har de 4/5 senaste mötena inne i United Center slutade Ö 5.5 mål. Något jag tror är väldigt troligt i natt igen.

Dallas: S.Horcoff, P.Eaves, V.Nichuschkin, P.Nemeth, R.Perverley

Tycker som sagt inte man ska räkna bort Stars här i natt och jag kommer därför vända mig till överspelet i matchen då Moneyline Blackhawks är ett skämt.

Natten spel blir alltså

Chicago Blackhawks - Dallas Stars Ö 5.5 mål @ 1.884 med 3/6 units hos Pinnacle Sports