Speltips

Speltips WSW - Melbourne Victory

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-06 09:30 Spela här

Speltips WSW - Melbourne Victory
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 3.00 Speltips: WSW Över 1.5
2015-01-06 09:30 WSW - Melbourne Victory WSW Över 1.5 3.00 master

Ni undrar säkert... Varför, master? Låt mig förklara. Det här är en livsviktig match för WSW. Det har inte gått vägen hittills och nu kräver fansen en seger, allt annat är underkänt. Och på hemmaplan brukar man sällan förlora. Oavsett vem som står på andra sidan. Och nu när ett Melbourne Victory med flera tunga avbräck gästar ett supertaggat hemmalag finns det en ganska bra chans att kamma sin första seger. I alla fall mäkta med två mål i offensiv väg.

WSW har haft det riktigt tungt framåt, det måste man vara ärlig med att säga. Sex gjorda mål på 11 matcher är allt annat än bra. Det som är intressant med detta är att man lyckats göra mål på bortaplan mot topplag såsom Victory, Perth Glory och Sydney. På hemmaplan har man endast gjort två mål på fem matcher. Men grejen är också den att man har mött bortalag som i princip enbart fokuserar på defensiven. CCM två gånger om. 0-0 i två raka matcher mot ett trist CCM. 0-1 mot Brisbane Roar. 1-1 mot Newcastle Jets där man dominerade stort och borde vunnit med lite mer flyt. Och så 1-1 mot Sydney där man var det klart bättre laget och förtjänade mer än en poäng.. Det har helt enkelt inte gått vägen, även om det har varit perioder då det gått bra spelmässigt.

WSW är inget lag som kan föra en match, vilket man har märkt under säsongens gång, hemmaresultaten talar för sig själv. Men nu är det inget defensivt lag som kommer på besök, det är ett lag som har ligans bästa offensiv och som är verkligen i behov av en seger. Detta Victory kommer aldrig låta WSW föra matchen, vilket i sig är bara positivt för hemmalaget. Victory har alltså två segrar på fem senaste, och behöver vinna för att haka på i toppen.

Ett offensivt Victory kan komma att göra bort sig, det har v e r k l i g e n inte sett bra ut på senare tid. Och lättare kommer det inte bli med ännu fler defensiva avbräck och mot ett taggat hemmalag.

WSW:s viktiga Saba är med i truppen och lär starta efter att inte ha spelat senast mot CCM. Dock saknas viktige anfallaren Juric.
Rukavytsa, Saba, Haliti och Bridge är dock inga dussinlärare, som troligtvis kommer att starta längre fram i banan.

Melbourne Victory har sedan tidigare Milligan, Georgievski och Delpierre borta. Tre ordinarie spelare, två försvarare och en defensiv mittfältare tillika kapten. Till denna match saknas även mittbacken Leijer. Vilket i sin tur gör det lite svårare för tränare Muscat att ställa upp laget. Förmodligen kommer mittfältaren Broxham gå ner som mittback, samtidigt som antingen mediokra Makarounas eller Finkler bilda mittfältspar med Valeri. Blir det så att Finkler går ner ett steg, blir det ett klart mer offensivt balanserat lag, vilket kommer öppna upp stora ytor för hemmalaget. Det återstår att se. Hursomhelst är det tunga avbräck för Victory, som har varit allt annat än bra på sistone. 1-2 mot Glory efter två försvarsmisstag. Borta mot City kunde man lika gärna släppt in 2-3 mål. Blev dock en 1-0-förlust. 3-3 hemma mot Sydney...
Nä, det har synts att viktiga kuggar i laget har saknats.

Statistiken. Den talar verkligen inte för detta spel. WSW snittar dryga 0,5 mål denna säsong. Men allt handlar inte om det. Mycket handlar om förutsättningar till en match. Hur det står still. Hur en matchbild förväntas att vara. WSW möter inte något mindre bra lag som försöker hålla tätt. De möter ett av ligans bästa lag med den vassaste offensiven. Och det är en självklarhet, att WSW inte kommer att få det enkelt. Det blir kanske ingen seger. Men det är ett perfekt läge att sätta igång målskyttet. På hemmaplan där man visat sig vara oerhört starka genom åren. Mot ett Melbourne Victory som är utan fyra ordinarie defensiva spelare till denna match. Och som har en halvdan form. Det är ett bra läge. Det kan dom ordna. Det är ingen omöjlighet när man spelar med hjärtat. För fansen. Göra en gedigen insats innan uppehållet. Så att fansen för en bra stund glömmer bort den katastrofala inledningen. För inte väl vill dom svika sina fans ännu en gång? Nej, det tror jag. Motivation slår klass, sägs det. Victory har kanske också motivation i denna match, men inget kan slå WSW:s vilja att ta en seger här. Ingen och inget.
Jag själv nöjer mig med minst två mål. För ett fantastiskt odds - @ 3.00.

Mitt spel: WSW över 1.5 mål @ 3.00
5/10 Units

Sidospel:
Över 11 hörnor @ 2.00
BLGM i båda halvlekar @ 17.00

Skickar iväg ett Lycka till till alla er som som väljer att rygga. Men även till WSW som jag hoppas innerligt grejar detta!

M.v.h er kära Master.

master - 05 Januari, 2015, 14:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Belminkaric - 2015-01-06 00:59:13

Victory vinner 0-2 :0

Ö10 hörnor är spik

Belminkaric - 2015-01-05 22:51:34

Haha ripperones mannen.. :)

master - 2015-01-05 22:15:54

Belmin
Sluta trolla bror hahahahaha ;)

Belminkaric - 2015-01-05 21:34:29

Nixi. Håller med... :)

master - 2015-01-05 18:54:04

Nixinhas
Hemma/borta Victory är inte samma grej, och nu står det mer på spel för motståndaren ;)

Nixinhas - 2015-01-05 18:38:30

Saknade ju typ 5 försvarare mot Wellington hemma, då vann man 2-0 och släppte till typ 1 målchans på hela matchen. WSW har gjort typ en bra match, resten är okej eller riktigt dåliga. Och Finkler i en defensiv position betyder mer bollinnehav vilket kan innebära färre chanser för WSW ;)

master - 2015-01-05 15:58:25

Lindholm
Ö 2.5 mål+blgm finns till 2.37 vilket känns riktigt bra. Ville dock ha en 3-oddsare :)
Lycka till!

Lindholm - 2015-01-05 15:51:12

Toppenrek...as usual....får fundera lite...kanske ngn form av ö-spel.

Belminkaric - 2015-01-05 15:30:53

Hahah