Speltips Detroit@San Antonio

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-01-07 02:30
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.71
Tips: Detroit +9,5
Bra dag i går igen!

Dallas -5,5 VINST
ML-dubbel med Dallas och Denver VINST
New York under 88 poäng VINST
Washington +3 VINST
Dallas -3 första halvlek FÖRLUST
Oklahoma City +3,5 FÖRLUST

Det jag kan gräma mig lite över är att jag trodde på OKC. De blev ganska rejält överkörda av Golden State. Där var jag fel ute. Men bra kväll ändå. Min statistik för säsongen är nu 79-56 (ungefär 41 units plus).

------

I natt spelas bara två matcher. San Antonio tar emot Detroit, och Phoenix ställs mot Milwaukee. Jag väljer att spela Detroit +9,5 till oddset 1.71 på Betsafe.

Detroit har verkligen imponerat sedan Josh Smith lämnade laget. Sedan dess har de vunnit fem raka matcher. De är 5-0 ATS i de fem matcherna. I söndags vann de mot Sacramento med 114-95. Förutom bortamatchen mot Cleveland så är det inga särskilt starka lag som Detroit har besegrat i dessa fem matcher. Men de har ändå vunnit stort. Samtliga vinster är med minst 10 poäng.

San Antonio, som ju vann NBA i fjol, har haft lite problem i år. Western Conference har blivit ännu bättre vilket har gjort att det har blivit svårt för San Antonio att vila nyckelspelarna då och då, vilket de ju gärna gör. De har också störst av skador. De har därför bara vunnit fyra av de tio senaste matcherna. I natt ska dock Tony Parker vara tillbaka i uppställningen. Hur många minuter han är redo för är oklart, men det snackas om begränsat med speltid. Att den duktige franske guarden Parker är tillbaka behöver inte vara en katastrof för Detroit. Nu ska rotationen förändras en aning, vilket kan innebära lite problem för San Antonio. På lång sikt är det givetvis bra för San Antonio att Parker är tillbaka och han kommer i sekvenser kunna blixtra till och skapa stora problem för Detroit. Men det kan ändå ta någon match innan den ”nya” rotationen funkar helt perfekt för San Antonio.

Oavsett hur mycket Parker kan tillföra så räknar jag med att Detroit, vars självförtroende ju är på topp nu, kommer hänga med bra i den här matchen. San Antonio är självklara favoriter, men jag tror inte att Detroit förlorar med tio poäng. Jag kan tänka mig att San Antonio vinner med 5-7 poäng. Ingen av San Antonios åtta senaste hemmamatcher har slutat med seger med tio poäng eller fler. Senaste gången de vann med så mycket på hemmaplan var den 10 december då de tog emot ursvaga New York.

Detroit har presterat bra borta mo San Antonio de senaste åren. Vilket också talar för att de kan hänga med bra i natt. Detroit är 6-2 ATS i de åtta senaste matcherna borta mot San Antonio. San Antonio är 7-10 ATS som favorit på hemmaplan den här säsongen.

Jag spelar alltså Detroit +9,5 till oddset 1.71 på Betsafe.
Insats: 2/5 units.
Spela på Detroit@San Antonio hos Betsafe
Spela nu
NBA - 6 Januari 2015 - 18:44
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
King37 - 2015-01-06 22:54

RYGG.

ruckablaow - 2015-01-06 20:04

Så länge bolagen underskattar pistons är det bara att håva in slantarna! Absolut rygg på en så hög lina

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: