Speltips

Speltips Preston - Walsall

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-07 20:45 Spela här

Speltips Preston - Walsall
Land: England Liga: Johnstone's Paint Trophy
Odds: 1,85 Speltips: (2) +0,75
2015-01-07 20:45 Preston - Walsall (2) +0,75 1,85 Haze

Första semifinalmötet av två i Johnstone's Paint Trophy. Preston tar emot Walsall och jag väljer att backa underdogen som jag tror säljer sig dyrt ikväll. Matchen kommer att gå på tv och detta är en stor morot för båda lagen. För det lag som tar sig vidare väntar final på Wembley. Även det en stor morot. Bortamålsregeln gäller ej, vid oavgjort efter två möten går matchen direkt till straffar.


League One

3. Preston +15 45 p
----------------------
13. Walsall -1 30 p

Det skiljer en del mellan lagen sett till tabell och med all rätt så är Preston bättre. Ser vi tillbaka på Walsalls hela säsong ser man att laget fick en halvdan start. Första vinsten kom först efter 7:e matchen men under den senaste tiden har det sett klart bättre ut. Åkte på stryk mot Coventry sist men stod för fina insatser mot MKD (0-3) och Bardsley (3-1) samt krysset borta mot Sheffield U (1-1). Walsall är väldigt svåra att nöta ner och är ett av de bästa lagen i L1 när det gäller att hålla tätt bakåt.


Preston har en fin resultatrad den senaste tiden men segrarna har varit knappa mot på pappret klart överkomligt motstånd. Utan sin överlägset bästa målskytt är det skillnad på det här laget. Preston stod för en rejäl skräll när de slog ut Norwich i FA-Cupen så sent som i lördags. Två sena mål mot ett ordinarie Norwich smället högt. Möjligtvis lite trötta ben här då vilan inte varit mer än 4 dagar.


Skadeläget:
Preston: Jordan Hugill, Joe Garner (KEY) (18 matcher, 11 mål, 1 assist)
Walsall:

Walsall har förlängt lånet av mittfältaren Cain från Leicester vilket Cain själv kommenterar så här.

"I'm really enjoying it here; it's a good club to be part of and to play my part in helping us get to Wembley would be so special. The opportunity is there for us and we are looking forward to the challenge."


En tv-sänd match där dubbelmöte gäller. Walsall kommer sälja sig otroligt dyrt i det här mötet och bortaplan lär passa dom. Preston saknar sin bäste målskytt Garner (11 mål) och utan honom saknar laget spets framåt. Walsall är duktiga defensivt och lär ha goda chanser att bryta ner Prestons försök. Walsalls bäste målskytt Bradshaw kommer till spel och att han hittar nätet är inte uteslutet.
Vi utgår från att Walsall plockar krysset. Halv förlust vid Preston vinst med ett mål. Walsall vann förra mötet med 3-1 i höstas och har det psykologiska övertaget inför den här matchen.


Att hålla sig kall när det gäller att lägga spelet känns sunt då jag tror att majoriteten av spelarna väljer att backa det bättre laget. Oddset har börjat stiga, så invänta vad som händer på oddsmarknaden och försök att pricka in oddset på höjden.


Preston - Walsall (Walsall +1,25) 1,85 3/5 units.

EDITERAD 2015-01-07 12.30:58

Haze - 07 Januari, 2015, 12:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!