Speltips

Speltips New Orleans@Charlotte

Sport: Basket Spelstopp: 2015-01-08 01:00 Spela här

Speltips New Orleans@Charlotte
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.83 Speltips: New Orleans -4
2015-01-08 01:00 New Orleans@Charlotte New Orleans -4 1.83 NBA

Ny bra dag i går. Eftersom det bara spelades två matcher nöjde jag mig med två spel. Jag tog Detroit +9,5 och Andre Drummond över 14 returer. Båda spelen resulterade i vinst. Detroit lyckades till och med vinna borta mot San Antonio. Riktigt imponerande. Och Drummond hade en stor match med 20 poäng och 17 returer.

------

Hela 13 matcher i dag. Jag börjar med att spela New Orleans Pelicans -4 till oddset 1.83 på bet365 .

New Orleans kämpar vidare i tuffa Western Conference. De jagar den åttonde slutspelsplatsen, men konkurrensen ser ut att bli för tuff. De senaste tio matcher har inneburit varannan vinst och varannan förlust för New Orleans. Fem segrar på de tio senaste alltså. De vann hemma mot Houston i fredags, vilade sedan lördag och söndag, innan det blev förlust hemma mot Washington i måndags. New Orleans har sett bra ut under den senaste tiden. De tio senaste matcherna innehåller bland annat vinster mot Oklahoma City, San Antonio och Houston.

New Orleans har presterat helt okej på bortaplan den här säsongen. De är 10-8 ATS. Fyra gånger har de varit favorit på bortaplan. De är 2-2 ATS i den situationen. Mot lagen från Eastern Conference är New Orleans 6-4 ATS.

Charlotte har, precis som New Orleans, vunnit fem av de tio senaste matcherna. De har dock förlorat tre raka hemmamatcher. Charlotte saknar viktige centern Al Jefferson. Ett tungt avbräck för Charlotte som fortfarande jagar en slutspelsplats i East. Hade de spelat i tuffare Western Conference hade de dock inte haft någon realistisk slutspelschans.

Charlotte är 6-13 ATS på hemmaplan den här säsongen. Som underdog på hemmaplan presterar de väldigt dåligt. Sju gånger har de varit underdog på hemmaplan den här säsongen. Bara en gång har de täckt linan.

New Orlenas är 3-1-1 ATS i lagets fem senaste matcher borta mot Charlotte, och 16-4-1 i de 21 senaste matcherna mot Charlotte.

New Orleans jagar fortfarande slutspelsplatsen och de kommer se att de har goda chanser mot ett svagare Charlotte. Charlotte får, som så många andra lag, problem med superstjärnan Anthony Davis. Extra jobbigt blir det eftersom Jefferson alltså saknas. Jag tror att New Orleans täcker -4 med ett par poängs marginal. En vinst med 8-10 poäng känns rimlig.

Spelar alltså: New Orleans -4 till oddset 1.83 på bet365 .
Units: 4/5

Räkna med fler spel under kvällen. Jag uppdaterar reken och postar på Twitter (@SimonLeppamaki).

-------

Lägger till spel:

New York under 88 poäng mot Washington till oddset 1.88 på Betsafe . Units: 3/5.
Ingen idé att hoppa av det här tåget. New York, som är utan Carmelo Anthony i kväll igen, har inte kommit över 85 poäng på fem raka matcher. Nu möter de Washington, som är rankad fyra i ligan när det kommer till insläppta poäng per match.

NBA - 07 Januari, 2015, 17:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!