Världens bästa servare ställs emot världens bästa tennisspelare och jag tror på en tight spännande match.

Novak Djokovic krossar allt i sin väg för tillfället. Så fort det blir någon typ av bollduell är serben helt klart favorit. Dock ställs han nu mot en spelare som servar oerhört bra och det blir sällan bolldueller i Karlovic serve.

Vi har genom åren sett att Novak Djokovic inte haft det enkelt att vinna emot spelare med en enorm serve. Han har ställs emot amerikanen John Isner 5 gånger sedan 2012 och alla matcher emot honom har slutat med minst 3 set. Han ställdes emot Milos Raonic 3 gånger under 2014. Djokovic vann alla. 1 väldigt enkelt men två av dessa slutade 7:5 7:6 6:4 till Djokovic (Roland Garros) och 6:7 7:6 6:3 Djokovic ( Rom masters)

Ivo Karlovic har servat sanslöst bra i sina två tidigare matcher här i Doha. Han inledde turneringen med hela 27 ess och 81% vunna poäng i sin första serve emot Lukas Rosol. Andra matchen ställdes han emot Nikoloz Basilashvili där han stod för 19 ess och 84% vunna poäng i sin första serve. När Karlovic får in sin första serve spelar det ingen roll om det är Djokovic eller någon annan som står på andra sidan. Det är oerhört svårt att returerna kroatens hårda välplacerade serve.


Marathonbet erbjuder en gamelina på 21 games till 1.81 (void om det slutar på 21 games) vilket är bra. Det som i stort sett krävs är att det spelas mer än 10 games i något av seten. Blir det tiebreak är det dessutom 50-50 vem som vinner setet. Det är absolut inte omöjligt att Karlovic vinner minst 1 set här.

Tar detta med 5/10 units då Karlovic servat väldigt bra hitills i turneringen. Lycka till vid rygg.

Finns även på twitter under samma namn som på hemsidan.

This is the stats tab
This is the post tip