Sju spel i går. Fyra resulterade i vinst. Ungefär plus/minus noll total. Min statistik för säsongen är nu 85-59 (+44 units).

Bara tre matcher i kväll. Jag lockas mest av spelet på Houston -10 (borta mot New York) till oddset 1.71 på bet365 . Samma spel finns på Betsafe .

Att spela emot New York känns alltid bra. New York har förlorat 13 raka matcher, och 23 av de 24 senaste matcherna. De förlorade i går borta mot Washington med 101-91. Förlusten kunde ha blivit desto större. New York var chanslösa, men satte tre treor under de två sista minuterna och hyfsade till siffrorna en aning.

Houston spelade också match i går. Borta mot Cleveland. Det blev vinst med 105-93. Om man tittar på schemat så är detta en bra situation för Houston. Detta är den tredje och sista matchen i deras road trip. Sedan åker de hem och får vila innan de tar emot Utah först på söndag.

New York är 3-10 ATS som underdog på hemmaplan och 0-5 ATS i de fem senaste hemmamatcherna. Houston är 4-4 ATS som favorit på bortaplan och 5-0 ATS i de fem senaste matcherna mot lag som har fler försluter än vinster.

Ingenting talar för att New York ska lyfta sig och ens kunna hota Houston här. Känslan är att Houston med formstarka James Harden och Dwight Howard kör över New York i de tre första perioderna. Skaffar sig en rejäl ledning och sedan ”cruisar” i mål. Houston bör absolut vinna med minst 10 poäng här. Det ska vara stor klasskillnad på lagen. New York är ligans sämsta lag just nu.

Spelar alltså: Houston -10 till oddset 1.71 på bet365 .
Units: 4/5

--------

Spelar också Charlotte +12,5 (borta mot Toronto) till oddset 1.83 på bet365 .
Units: 2,5/5
Charlotte har varit riktigt bra ATS mot Toronto. En annan faktor som talar för att Charlotte kan göra match av detta är att Toronto kommer tillbaka hem efter sex matcher ”on the road”. Det är inte alls ovanligt att lag underpresterar i första hemmamatchen efter en längre road trip. Värt ett spel med något mindre insats.

This is the stats tab
This is the post tip