Speltips

Speltips Nadal/Monaco - Knowle/Oswald

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-01-09 19:00 Spela här

Speltips Nadal/Monaco - Knowle/Oswald
Land: Qatar Liga: Doha
Odds: 2.62 Speltips: Knowle/Oswald
2015-01-09 19:00 Nadal/Monaco - Knowle/Oswald Knowle/Oswald 2.62 Tennistipset

Final i ATP Doha doubles och bet365 erbjuder ett alldeles för högt odds på Knowle/Oswald.

Nadal spelar sällan dubbel men har bestämt sig att denna turneringen spela ihop med Juan Monaco. De vann första matchen mot Bolelli/Mayer och i ärlighetens namn spelade dessa två väldigt dåligt. I andra omgången ställdes de mot Becker/Sitak där de vände och vann efter att förlorat det första setet med 6:2. Sedan spelade de igår mot Djokovic/Krajinovic där de vann med 7:6 6:1. Jag ska dock poängtera att Djokovic förlorade en lång tight match innan så jag vet inte hur spelsugen han var i denna dubbel. De ledde trots allt det första setet med 5:2...

Nu i finalen ställs man mot Knowle/Oswald som spelar turneringar i dubbel året om. De vann första matchen mot Quereshi/Zimonjic efter att förlorat det första setet. Efter det ställdes de mot Rosol/Stakhovsky där man vann i två raka. Även i semifinalen vann de i två raka mot det spanska paret marrero/verdasco.

Detta kommer bli en tight final där oddset är helt fel. Jag skulle även se Knowle/Oswald som lite favoriter här. 2.62 är alldeles för bra och det kan man inte tacka nej till. De har trots allt vunnit över betydligt bättre par än Monaco/Nadal på vägen till finalen. Det kommer med största sannolikhet även gå att köpa ut sig för den som är intresserad av det. Tar detta med 4/10 units på bet365 . Lycka till.

Tennistipset - 09 Januari, 2015, 13:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!